تراکتورسازی با یک مربی خارجی قرارداد امضا میکند
باشگاه تراکتورسازی در حال مذاکره با سرمربی خارجی است.
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از منتفی شدن حضور امیر قلعه نویی در تراکتورسازی و پاسخ منفی علی دایی به این باشگاه مسئولان تراکتورسازی به فکر جذب یک سر مربی خارجی افتاده اند.
در بین گزینه ها نام تاپ مولر آلمانی مطرح شده اما مسئولان باشگاه فعلا هیچ خبری را تایید نمی کنند.
سایت باشگاه تراکتورسازی در همین راستا مطلب زیر را روی خروجی خود قرارداده است تا نشان دهنده تصمیم این باشگاه در زمینه کادرفنی باشد:
" قلعه نویی گزینه اول باشگاه تراکتورسازی برای سرمربیگری تیم بود اما وی پاسخ به باشگاه را مشمول مرور زمان کرد و نهایتا به باشگاه استقلال پیوست اما باشگاه نیز بیکار ننشست و به دنبال گزینه معتبر و مناسب بود. وقتی که قطعا معلوم شد قلعه نویی تراکتورسازی را ترک و به استقلال پیوست باشگاه نیز در کار خود جدیت به خرج داد و در حال نهایی کردن با یک مربی معتبر خارجی است تا بتواند تیم را به بهترین شکل ممکن اداره کند. اسم این مربی به محض قطعی شدن همکاری با باشگاه اعلام خواهد شد."


