صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چك سفيد سپاهان براي بنگر و حسيني!

کد خبر: ۲۴۸۰۳۶
| |
8212 بازدید

در حالي‌كه مديريت باشگاه پرسپوليس دائما از توافق نهايي با محسن بنگر و سيد جلال حسيني خبر مي‌دهد، عليرضا رحيمي، مديرعامل باشگاه سپاهان با طرح يك درخواست مي‌گويد:« من خواهشی دارم که در چارچوب قانون نیست.


به نوشته تهران امروز :  با توجه به اینکه ما تنها نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا هستیم تا جایی که امکان داردتيم‌هاي ليگ برتري سعي كنند بازیکنان ما را نبرند و دراین خصوص به ما کمک کنند.» مديرعامل باشگاه سپاهان در عين حال به راهكارهايي كه براي حفظ بنگر و سيد جلال حسيني وجود دارد اشاره مي‌كند:« بنگر و حسيني هر خواسته ای که داشته باشند قبول می کنیم. تا امروزقانون سقف قرارداد را رعایت کرده ایم اما با توجه به حضور ما در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا و برخی از بازیکنان ملی پوشی که در اختیار داریم، قانون اجازه بستن قرارداد تا سقف 600 میلیون تومان را به ما می دهد. اما اگر ببینم بازیکنی هست که ارزشی بیش از 600 میلیون تومان دارد راه قانونی را برای پرداخت قرارداد مالی او پیدا می کنم.» 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟