صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زلزله شهرستان دماوند را لرزاند

موسسه ژئوفیزیك دانشگاه تهران، عمق این زمین لرزه را در هشت كیلومتری و در عرض جغرافیایی 35.82 N و طول جغرافیایی 51.90 E اعلام كرده است.
کد خبر: ۲۴۷۹۸۹
| |
11926 بازدید

زمین لرزه ای به بزرگی 2.5 در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) به مركزیت بومهن، شهرهای شهرستان دماوند و بخشی از تهران را لرزاند.

به گزارش ایرنا از شرق استان تهران، این زمین لرزه روز دوشنبه هشتم خرداد ماه در ساعت 02:55:18 شهرهای بومهن، پردیس، رودهن و دماوند را لرزاند.

موسسه ژئوفیزیك دانشگاه تهران، عمق این زمین لرزه را در هشت كیلومتری و در عرض جغرافیایی 35.82 N و طول جغرافیایی 51.90 E اعلام كرده است.

فرماندار شهرستان دماوند در گفت وگو با ایرنا اظهارداشت: تا این لحظه هیچگونه گزارشی در خصوص تخریب یا خسارت احتمالی این زمین لرزه گزارش نشده است.

'علیرضا قاسمی فرزاد' افزود: گروه مدیریت بحران شهرستان دماوند همچنان در حال بررسی موضوع برای هرگونه خسارت و تخریب احتمالی هستند.

'رضا طاهر خانی' بخشدار رودهن نیز در گفت وگوی تلفنی با ایرنا اظهار داشت: تاكنون هیچگونه تخریبی در روستاهای اطراف و بخش رودهن گزارش نشده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟