صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فروش گوشت انسان بجای بوقلمون!

کد خبر: ۲۴۷۵۱۳
| |
8515 بازدید
|
۱
ماموران پلیس در بازرسی بیشتر خانه ژانگ بقایای اجسادی را که قطعه قطعه شده بودند پیدا کرده اند.

به گزارش جام جم رسانه های چینی از دستگیری مردی آدمخوار خبر دادند که علاوه بر خوردن گوشت قربانیانش بقیه آن را در بازار به جای گوشت بوقلمون فروخته و چشمانشان را در شیشه های الکل به یادگار نگه می داشت.

ژانگ یونگ مینگ 56 ساله ، یک مرد روستایی ساکن استان یونان در جنوب غربی چین اواخر ماه آوریل و در چارچوب تحقیقات در مورد قتل یک جوان 19 ساله توسط پلیس دستگیر شد. پلیس در بازرسی خانه این مرد تلفن همراه و کارت بانکی جوان مقتول را کشف کرده است.

در عین حال، ماموران پلیس در بازرسی بیشتر خانه ژانگ  بقایای اجسادی را که قطعه قطعه شده بودند پیدا کرده اند.

اخیرا 17 نفر در این ناحیه مفقودالاثر شده اند که برخی از آنها  در فاصله چند صد متری خانه ژانگ سکونت داشته اند.

ساکنان روستای  محل زندگی ژانگ به پلیس گفته اند: ژانگ یونگ مینگ یک هیولای آدمخوار است. آنها افزودند، بارها کیسه هایی پلاستیکی دیده اند که در وردی خانه او به میخ آویخته شده و گاهی  استخوانهای درون آنها قابل مشاهده بوده است.

همچنین پلیس دهها چشم را در داخل شیشه های دربسته حاوی الکل در خانه ژانگ یافته و کیسه هایی حاوی گوشت انسان را که برای خشک شدن به دیوارهای داخل  خانه  آویخته شده بودند، کشف کرده است.

پلیس خاطر نشان کرده است: ژانگ علاوه بر اینکه خود گوشت قربانیانش را می خورده سه سگ خود را نیز با گوشت انسان تغذیه می کرده است.

در عین حال، این مرد آدمخوار بقایای گوشت قربانیانش را در بازار محلی به  جای گوشت بوقلمون می فروخته است.

پلیس از ارائه توضیحات بیشتر خودداری کرده و اعلام کرددر وقت مقتضی اطلاعات بیشتری را در مورد این مرد آدمخوار به اطلاع عموم خواهد رساند. ژانگ در گذشته به اتهام قتل محکوم شده و مدت 20 سال را زندان سپری کرده بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۷
وای خدای من
آخرالزمان اینجاست
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟