صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نماینده اصولگرای مجلس نهم:

عمده ترین کار در مجلس نهم وحدت است

باید برای آسایش مردم دلسوزانه کار کرد ،تولید را به فرمایش رهبری الویت اصلی قرار دهیم تا از ورود و تبلیغ اجناس خارجی گرفته شود
کد خبر: ۲۴۷۳۸۱
| |
2294 بازدید

سیدعلیرضا مرندی ،نماینده اصولگرای مجلس نهم با بیان این مطلب گفت:عمده ترین کار در مجلس نهم وحدتی است که مقام معظم رهبری و حضرت امام راحل همیشه مطرح می کردند.

به گزارش مجلس نیوز، عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی افزود: نمایندگان باید ولایت مدار باشند و بسنجند که چه کاری انجام دهند تا دنیا و آخرت مردم مان تامین شود و از روش هایی استفاده نکنیم که آخرت مردم را به باد دهیم.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امور دنیای مردم مشخص است ، باید برای معشیت، تورم، بیکاری و در کل مسائل اقتصادی مردم در مجلس تدبیری اندیشیده شود .

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مشکلات اقتصادی فشار زیادی بر کشور و مردم وارد خواهد کرد؛ از سوی دیگر در مسائل هسته ای و انحصار اقتصادی اگر اتحاد داشته باشیم و اختلافی در درون نباشد و اجازه رخنه دشمن داده نشود ، نمی تواند سد راهمان شود.

وی افزود:باید برای آسایش مردم  دلسوزانه کار کرد، تولید را به فرمایش رهبری باید جدی و الویت قرار دهیم تا از ورود و تبلیغ اجناس خارجی گرفته شود.

مرندی در خاتمه گفت: اجرای قانون برنامه پنجم را نیز جدی تلقی کنیم ، اگر این قانون اجرایی شود بسیاری از مشکلات در زمینه بهداشت ، درمان و اقتصاد سامان خواهد گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟