صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بكام دیگر جزو گران ترین ها نیست

کد خبر: ۲۴۷۳۰۱
| |
2779 بازدید
'دیوید بكام' با تمدید قرارداد با لس آنجلس گالاكسی از جرگه گران ترین بازیكنان فوتبال دنیا بیرون آمد. قرارداد جدید او 40 درصد كاهش یافته است.

 
به گزارش ایرنا از گاردین، پایه قرارداد امسال كاپیتان سابق تیم ملی انگلیس با این تیم آمریكایی سه میلیون دلار است كه تا 4 میلیون دلار می تواند افزایش یابد.

این درحالی است كه كف قرارداد قبلی بكام با گالاكسی 5.5 میلیون دلاربود و تا 5.6 میلیون دلار افزایش می یافت. قرارداد او پنج ساله بود كه در تابستان 2011 پایان یافت.

اكنون ' تیری آنری' گران ترین بازیكن لیگ حرفه ای آمریكا است كه كف قرارداد او 5 میلیون دلار است و این مبلغ تا 5.6 میلیون دلار می تواند افزایش یابد.

هم تیمی آنری در ردبولز ، ' رافائل ماركوئز' با 4.6 میلیون دلار و ' رابی كین' از گالاكسی با 2.9 میلیون دلار و ' لاندون داناوان' با 2.4 میلیون دلار در رده بعدی هستند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟