صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مشرف: احتمال دارد از قدرت کناره‌گیری کنم

آمريکايي‌ها پيش از حادثه 11 سپتامبر، فعاليت‌هاي تروريست‌ها را در منطقه ناديده مي‌گرفتند که اين امر منجر به رشد تصاعدي تروريسم در منطقه شد.
کد خبر: ۲۴۷۱
| |
3254 بازدید

رئيس‌جمهوري پاکستان مي‌گويد: در صورت نامناسب بودن اوضاع سياسي کشور پس از برگزاري انتخابات سراسري از مقام رياست جمهوري کناره گيري خواهد کرد.

به گزارش واحد مرکزي خبر، پرويز مشرف جمعه شب در مصاحبه با يک رسانه غربي گفت: به عنوان رئيس‌جمهور پاکستان از هيچ يک از احزاب سياسي حمايت نخواهد کرد.

وي ادامه رياست‌جمهوري خود را تا پنج سال آينده به تحولات سياسي در پاکستان مرتبط دانست و گفت: در صورتي که تحولات سياسي آينده پس از برگزاري انتخابات سراسري در اين کشور براي او قابل قبول نباشد، ديگر تمايلي به ادامه سمت رياست‌جمهوري نخواهد داشت.

مشرف با اشاره به سياست‌هاي گذشته آمريکا در قبال منطقه و ناديده گرفتن پاکستان، گفت: آمريکايي‌ها پيش از حادثه 11 سپتامبر، فعاليت‌هاي تروريست‌ها را در منطقه ناديده مي‌گرفتند که اين امر منجر به رشد تصاعدي تروريسم در منطقه شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟