صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست صدور حکم اعدام دیکتاتور تونس

بن علی به صورت غیابی به اتهام قتل عمد معترضان تونسی که خواستار برکناری وی طی انقلاب تونس موسوم به انقلاب "یاسمین" در مرکز و غرب کشور بودند، محاکمه می‌شود.
کد خبر: ۲۴۷۰۵۷
| |
4310 بازدید

دادستانی دادگاه بدوی نظامی تونس خواستار صدور حکم اعدام "زین العابدین بن علی"، دیکتاتور فراری این کشور به اتهام مشارکت در قتل عمد معترضان تونسی در جریان انقلاب این کشور و دیگر اتهامات وارده به وی شد.

به گزارش فارس به نقل از الجزیرة، یک منبع قضایی نظامی در تونس گفت که دادستانی کل دادگاه بدوی نظامی این کشور خواستار صدور حکم اعدام زین العابدین بن علی، رئیس جمهوری فراری تونس شد که هم اکنون در عربستان سعودی بسرمی‌برد.

بن علی به صورت غیابی به اتهام قتل عمد معترضان تونسی که خواستار برکناری وی طی انقلاب تونس موسوم به انقلاب "یاسمین" در مرکز و غرب کشور بودند، محاکمه می‌شود.

دادستانی کل این دادگاه تونس همچنین درباره 22 معاون بلند پایه بن علی که متهم به دست داشتن در کشتار حداقل 22 شهروند تونسی در منطقه تالة و القصرین بودند، خواستار صدور اشد مجازات شد.

بن علی به صورت غیابی به دلیل رانت‌خواری و در اختیار داشتن اسلحه و مواد مخدر به حبس محکوم شد، اما درخواست اعدام بن علی زمانی ارائه شد که "نورالدین البحیری"، وزیر دادگستری تونس گفت که حضور بن علی در عربستان خطری علیه تونس به شمار می‌آید، به ویژه آنکه بن علی از عربستان همچنان با شبکه‌‌های قاچاق در ارتباط بوده و از آنان کمک می‌‌گیرد.

نورالدین البحیری از مقامات سعودی خواست تا بن علی را به تونس تحویل دهند، چرا که حضور وی در عربستان نه تنها خطری برای تونس که برای ریاض هم به شمار می‌آید.

"حمادی الجبالی"، نخست وزیر تونس طی چند هفته گذشته در سفر خود به ریاض با شماری از مقامات سعودی از جمله "عبدالله بن عبدالعزیز"، پادشاه عربستان دیدار و اعلام کرده بود که بررسی مسئله بن علی در چارچوب قوانین تونس صورت خواهد گرفت.

تا کنون ریاض درخواست تونس را مبنی بر تحویل دادن بن علی نادیده گرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟