صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پزشكيان:

مجلس و دولت در مورد بودجه اشتباه کرده‌اند

پزشکیان در ارتباط با تاخیر دولت در ارائه لایحه بودجه و تعامل مجلس هشتم با دولت در این زمینه گفت: هم دولت و هم مجلس کار اشتباهی می‌کردند و مشکلات در جامعه با انجام چنین اشتباهاتی افزایش می‌یابد.
کد خبر: ۲۴۶۸۹۵
| |
2609 بازدید
پزشکیان گفت: اگر همه پایبند به قانون باشیم مشکلات حل می‌شود و قانون حد و حدود هرکسی را مشخص کرده است.

مسعود پزشکیان در گفتگو با خبرنگار پارلمانی ایلنا، در ارتباط با تاخیر دولت در ارائه لایحه بودجه و تعامل مجلس هشتم با دولت در این زمینه گفت: هم دولت و هم مجلس کار اشتباهی می‌کردند و مشکلات در جامعه با انجام چنین اشتباهاتی افزایش می‌یابد.

وی افزود: وقتی در جامعه مشکل وجود دارد این مشکلات ناشی از مسائلی است که در بالا رخ می‌دهد و مسئولان به جای اینکه بگویند ما مشکلی نداریم باید اقدامی برای حل مشکلات مردم انجام دهند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟