صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش قیمت اکثر کالاها در بورس كالا

کد خبر: ۲۴۶۸۸۵
| |
2503 بازدید

در معاملات روز سه شنبه بورس کالای ایران، قیمت اکثر کالاهای معامله شده، با کاهش مواجه شد.

به گزارش ايسنا، روز گذشته معاملات انواع آلومینیوم، قیر، فولاد، گوگرد، وکیوم باتوم و برخی از محصولات پلیمری با کاهش قیمت همراه بود.

بر این اساس دیروز انواع شمش آلیاژی شرکت آلومینیوم ایران با 5 تا 8 درصد کاهش، به طور متوسط به قیمت 50 هزار ریال مورد دادوستد قرار گرفت. علاوه بر این شمش فولادی شرکت فولاد خوزستان نیز با 0.5 درصد کاهش به قیمت هر کیلو 9 هزار و 700 ریال معامله شد.

دیروز قیمت قیر هم در عرضه های داخلی و صادراتی آن با حدود 8 درصد کاهش همراه بود و انواع مختلف این محصول پرطرفدار بین 6 هزار و 680 تا 8 هزار و 860 ریال مورد معامله قرار گرفت. همچنین محصول وکیوم باتوم پالایشگاه تبریز نیز با حدود 9 درصد کاهش به قیمت 5 هزار و 10 ریال دادوستد شد.

در مجموع روز گذشته بیش از 119 هزار تن انواع کالا به ارزش یک هزار و 338 میلیارد ریال در تالار معاملات بورس کالای ایران دادوستد شد که روز پرکاری را برای این بورس رقم زد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟