صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فردا؛ آغاز جلسه دادگاه پرونده «بیمه ایران»

در جلسه فردا به خاطر اینکه اولین جلسه رسیدگی به پرونده است، تمام متهمان پرونده که حدود 80 نفر هستند حاضر می‌شوند.
کد خبر: ۲۴۶۱۹۲
| |
5303 بازدید

رئیس شعبه ۷۶ دادگاه کیفری استان تهران گفت: تمام ۸۰ متهم پرونده بیمه ایران در اولین جلسه رسیدگی به این پرونده حاضر می‌شوند.

سیامک مدیرخراسانی رئیس شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران و قاضی رسیدگی کننده به پرونده بیمه ایران در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی فارس اظهار داشت: در جلسه فردا به خاطر اینکه اولین جلسه رسیدگی به پرونده است، تمام متهمان پرونده که حدود 80 نفر هستند حاضر می‌شوند.

وی درباره زمان رسیدگی به این پرونده گفت: قرار بر این شده است که روزهای زوج هر هفته به این جلسه اختصاص یابد.

رئیس شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران خاطرنشان کرد: از بین 80 متهم پرونده فقط 10 نفر از آنها زندانی هستند.

مدیرخراسانی در پاسخ به این سوال که آیا معاون اول رئیس‌جمهور هم که پیش از این از وی به عنوان یکی از متهمان این پرونده نام برده می‌شد جزء این متهمان است یا خیر گفت: خیر، این فرد جزء 80 متهم این پرونده نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟