دو رئيس فدراسيون در يك روز رفتند!

کد خبر: ۲۴۶۱۴۹
| |
2896 بازدید
در فاصله‌ي اندك باقي‌مانده به المپيك لندن روساي فدراسيون قايقراني و دوچرخه سواري بركنار شدند تا علامت سوال بزرگي درباره‌ي دلايل اين تغييرات در ذهن اهالي ورزش ايجاد شود.

به گزارش ايسنا،علي زنگي‌آبادي، رئيس فدراسيون دوچرخه سواري و احمددنيا مالي رئيس فدراسيون قايقراني صبح امروز (شنبه) از كار بركنار شدند و جاي خود را به دو سرپرست دادند تا دو رشته‌ي المپيكي ايران كه هر كدام چند نماينده در المپيك خواهند داشت دچار تغييرات شوند.

دنيامالي و زنگي آبادي در حالي بركنار شدند كه در خبر بركناري خود، دليلي از سوي اعلام كننده‌ي خبر عنوان نشده است.

با توجه به نزديك بودن المپيك و لزوم توجه هرچه بيشتر به رشته‌ها و فدراسيون‌هاي المپيكي اين رفت و آمدها و تغييرات از سوي وزارت ورزش و جوانان تعجب آور است.

 شنيده‌ها حاكي از اين است كه تغييرات در چند فدراسيون ديگر هم احتمالا انجام خواهد شد، اما هنوز اخبار از سوي مسئولان وزارت ورزش و جوانان تاييد نشده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی