2.5 میلیون جوان مجرد در تهران
مدير سازمان جوانان استان تهران با بيان اين که «دو ميليون و پانصد هزار جوان مجرد در استان تهران هست»، گفت: سن ازدواج براي خانمها بين 19 تا 24 سال و براي آقايان 21 تا 29 سال است و اين دو و نيم ميليون جوان، افرادي هستند که در سن ازدواج قرار دارند.
محسن زنگنه در نخستين نشست خبري در جمع خبرنگاران که براي بررسي مديريت ارتباط با جوانان برپا شد، گفت: «در سال 85 نرخ بيکاري در کل کشور 2/11 درصد بوده، در همين سال، نرخ بيکاري در ميان جواناني که بين 15 تا 29 سال قرار دارند، 23 درصد بوده است؛ در سال 86 نرخ بيکاري به 5/19 درصد در کل کشور رسيده است، اما نرخ بيکاري جوانان در استان تهران در سال 85، 1/15 درصد است و در سال 86 در استان تهران به 2/19 درصد رسيد، اين امر افزايش نرخ بيکاري جوانان را در تهران نشان ميدهد.»
آمار 15 درصدي بيکاري جوانان فارغ التحصيل
محسن زنگنه در ادامه گفت: «نرخ بيکاري فارغالتحصيلان جواني که داراي مدارک فوق ديپلم تا دکترا هستند، نسبت به کل کشور آمار خوبي را نشان ميدهد و آمار جوانان فارغالتحصيل در استان تهران 7/15 درصد است؛ به عبارت ديگر، در رابطه با نرخ بيکاري رتبه 27 را در کل کشور به دست آورديم و از اين لحاظ در سطح استانهاي کشور، سومين استان هستيم.»
افزايش طلاق در سالهاي 85 تا 86
وي درباره موضوع ازدواج و طلاق جوانان به بيان آمارهاي موجود پرداخت و گفت: «در سال 86 بنا بر آمار ثبت شده در استان تهران، 122 هزار و 427 فقره ازدواج به ثبت رسيده است؛ البته در سال86، 26 هزار و 849 و در سال 85، 24 هزار و 677 در استان تهران واقعه طلاق به ثبت رسيده که در مجموع تعداد طلاقهاي ثبت شده در سال گذشته نسبت به سال 85، 8/8 درصد طلاق رشد يافته است.»
زنگنه با تأکيد بر اينکه در سال 86 نسبت ازدواج به طلاق در تهران 5/4 درصد بوده است، گفت: «به ازاي هر طلاق 4/5 برابر ازدواج داشتهايم و از ميانگين کل کشور که 4/18 است، بسيار پايينتر است؛ همين مسأله وضعيت بحراني طلاق را نشان ميدهد.»
رشد پايينتر ازدواج در تهران نسبت به کل کشور
وي درباره رشد ازدواج در کشور گفت: «رشد ازدواج در دو سال گذشته در کل کشور 5/14 درصد ولي در استان تهران 5/6 درصد بوده است، به اين معني که رشد ازدواج در استان تهران از کل کشور خيلي پايينتر است؛ در سال 85، 26 درصد طلاقهاي کل کشور، متعلق به استان تهران و همچنين در سال گذشته 8/26 درصد را از آن خود كرده است.»
بيشترين طلاقها براي زنان 20 تا 24 سال
مدير سازمان جوانان استان تهران تصريح کرد: «نکته مهم ديگر اين است که بيشترين طلاق استان تهران براي زنان بين 20 تا 24 سال بوده و براي مردان در سن 25 تا 29 سال اتفاق افتاده است؛ اين مسأله نشان ميدهد يکي از مشکلات جدي جوانان طلاق است.»
وقوع 11 درصدي طلاقها در دو سال اول زندگي
رئيس سازمان ملي جوانان استان تهران در زمينه وضعيت طلاقهاي موجود در استان تهران افزود: «4/16 درصد طلاقها در استان تهران در کمتر از يک سال اول زندگي ، 7/11 درصد طلاقهاي استان تهران بين يک تا دو سال اول زندگي، 5/9 درصد طلاقها بين دو تا سه سال ابتداي زندگي و 2/8 درصد طلاقها بين سه تا چهار سال زندگي رخ ميدهد.»
زنگنه با ابراز تأسف از اينکه «78 درصد طلاقها در 10 سال اول زندگي رخ ميدهد»، گفت: «در مجموع 46 درصد طلاقها در چهار سال ابتداي زندگي رخ ميدهد و اين نشان دهنده نياز به توجه بيشتر مسئولان نسبت به امر طلاق و ازدواج است.»
وي ادامه داد: «سازمان ملي جوانان، حساسسازي جامعه نسبت به وجود جوانان مجرد را در صدر برنامههاي خود قرار داده است. به همين خاطر براي ازدواج آسان، بهنگام و آگاهانه جوانان بايد توانمندسازي جوانان را دنبال کنيم، بدين ترتيب، بايد از رشد طلاقها در استان تهران جلوگيري کنيم، چرا كه با اين کار، تقريباً 25 درصد به ميزان ازدواجها کمک کرده ايم.»
رئيس سازمان جوانان استان تهران با تأکيد بر الگوسازي در انتخاب معيارها، شيوه انتخاب، برگزاري مراسم و ادامه زندگي مطرح کرد: «با توجه به تحقيقاتي که انجام شده، نقش خانواده در زندگي جوانان تا پنج سال بايد ادامه داشته باشد. به همين دليل نبايد پس از «ازدواج فرزندان را به حال خود رها کنند يا از آنان فاصله بگيرند.»
درصد بالاي ازدواجهاي اينترنتي
زنگنه با اشاره به ازدواجهاي اينترنتي گفت: «ازدواجهاي اينترنتي در تهران درصد بالايي را از آن خود كرده است و رايزنيهايي را با کارشناسان اين حوزه انجام دادهايم. هماكنون سايتهاي بسياري فعاليت ميکنند و چند مرکز مهم را براي نمونه شناسايي کرديم تا بنا بر مصلحت جوانان به عنوان يک الگوي مناسب در حوزه اينترنت و انتخاب همسر معرفي شوند.»
وي با بيان اينکه «اول ذي الحجه روز ملي ازدواج در کشور به ثبت رسيده است»، تصريح کرد: «برگزاري جشنواره «مطلع عشق» در استان تهران و کل کشور با هدف تجليل از کساني که در امر ازدواج فعاليت کردند، برگزار ميشود و کارشناسان، سخنوران و زوجهاي موفق در اين جشنواره معرفي و از آنان تقدير خواهند شد.»
مدير سازمان ملي جوانان در پاسخ به اينکه «آيا تنها برگزاري جشنواره مطلع عشق براي روز ازدواج در نظر گرفته شده است»، گفت: «همه دستگاهها بايد روز ازدواج را در برنامههايشان بگنجانند، به همين خاطر سازمان تلاش کرده با سازمانهاي گوناگون در اين زمينه همکاري داشته باشد. ساختن کليپها و تيزرهاي مربوط به ازدواج با همکاري صدا و سيما و همچنين فرستادن زوجهاي جوان به مشهد مقدس، از جمله برنامههايي است که براي اين روز پيشبيني شده است.»
510 سازمان مردم نهاد
وي با بيان اينکه «510 سازمان مردم نهاد (سمن) در استان تهران ثبت شده است»، گفت: «تعداد سمنها در سالهاي گذشته، روند صعودي داشته است و جشنواره اتفاق نيز با حضور سمنهاي فعال در دهه آخر آذر برگزار ميشود.» زنگنه از ديگر اقدامات سازمان ملي جوانان استان تهران را معرفي جوانان برتر استان براي شرکت در جشنواره «علي اکبر» اعلام کرد و گفت: «اين جشنواره در حوزههاي علمي، سياسي، ورزشي و فرهنگي برگزار ميشود» و هماكنون يک هزار و 980 جوان در استان تهران براي شرکت در اين جشنواره نامنويسي کردند.» وي از اقدامات دفتر سازمان جوانان استان تهران، راهاندازي ستاد ساماندهي امور جوانان استان تهران و برگزاري شوراي هماهنگي تشکلهاي سراسري در سطح استان خبر داد.
درضمن پسرهاي 21 ساله الان كه آه در بساط ندارند ، رو چه حساب بايد ازدواج بكنند؟!
این عده از افراد مجرد می توانند به ورزش، مطالعه و سرگرمیهای سالم رو بیاورند!!!
1- مشکل تامین مسکن برای پسرها
2- مشکل خانواده های دختران در مورد تحمیل مهریه بالا
3- کمی هم پرتوقعی از طرفین
ازدواج كم خرج يا پر خرج ؟
در هر دوصورت = ازدواج
مسكن = 0
امنيت شغلي = 0
نتيجه = طلاق
اكر ميخواهيد كاري اساسي بكنيد بايد سيستم تحصيلي و ... را تغيير دهيد.




