صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هشدار طلایی‏نیک درباره نحوه رابطه با آمریکا

عضوکميسيون امنيت‌‏ملي‌‏مجلس هفتم با بيان اينکه تبريک رسمي رئيس‌‏جمهور ايران به رئيس‌‏جمهور منتخب آمريکا در سه دهه گذشته انقلاب اسلامي سابقه نداشته است، اظهار داشت: بايد از بهره‌‏برداري انحرافي و حاشيه نامناسب از تبريک احمدي‌‏نژاد به اوباما مراقبت هوشمندانه و ديپلماتيک انجام شود.
کد خبر: ۲۴۵۸۲
| |
7076 بازدید

عضو کميسيون امنيت ملي مجلس هفتم گفت: تلاش دولت‌‏مردان براي مذاکره و رابطه با آمريکا، بدون طي شدن فرآيند‌‏هاي منطقي و مقدماتي و تغييرات عملي در اقدامات خصمانه آمريکا با اصول و مباني نظام جمهوري اسلامي ايران مغاير است.

رضا طلايي‌‏نيک درگفت‌‏وگو با خبرنگار "ايلنا"، درخصوص پيام تبريک رئيس‌‏جمهور ايران به رئيس‌‏جمهور منتخب مردم آمريکا، اظهارداشت: نامه رئيس‌‏جمهور ايران به اوباما از جايگاه سياسي ولي با محتواي ديني و ارشادي است.
وي افزود: پيچيدگي‌‏ها ومعضلات ميان ايران و آمريکا بدون تغييرات عملي در رفتارهاي ايالات متحده با اعلام تبريک و نامه‌‏نگاري مرتفع نمي‌‏شود.
عضو کميسيون امنيت ملي مجلس هفتم تصريح کرد: ايران در اصول سياست‌‏خارجي و رويکردهاي خود نسبت به آمريکا در سه دهه گذشته به تغيير رفتار عملي و سياست‌‏هاي واشنگتن نسبت به ايران موضع منطقي داشته است و به همين دليل بدون مشاهده تغييرات عملي از سوي اوباما در مواضع خصمانه و مداخله‌‏گرانه آمريکا نسبت به ايران نمي‌‏توان فقط به شعار مذاکره با ايران خوشبين بود.
طلايي‌‏نيک اضافه کرد: بخشي از وعده‌‏هاي اوباما با هدف جلب آرا بود که با سياست‌‏ها و رويکردهاي او متناقض و متضاد است به گونه‌‏اي که حمايت آشکار وي از رژيم صهيونيستي با سفر به سرزمين‌‏هاي اشغالي و موضع‌‏گيري عليه ايران درمبارزات انتخاباتي از سوي وي يکي از دلايل جدي درمبهم بودن رويکرد متفاوت اوباما نسبت به ايران است.
وي اضافه کرد: بايد نسبت به هرگونه تغيير جدي و عملي در رويکردهاي دولت‌‏هاي آمريکا متناسب با ميزان اين تغييرات استقبال کرد ولي نبايد بدون ارزيابي تغييرات عملي در رويکردهاي آمريکا نسبت به ايران به خوش‌‏بيني‌‏هاي سطحي و انفعالي روي آورد.
عضوکميسيون امنيت‌‏ملي‌‏مجلس هفتم با بيان اينکه تبريک رسمي رئيس‌‏جمهور ايران به رئيس‌‏جمهور منتخب آمريکا در سه دهه گذشته انقلاب اسلامي سابقه نداشته است، اظهار داشت: بايد از بهره‌‏برداري انحرافي و حاشيه نامناسب از تبريک احمدي‌‏نژاد به اوباما مراقبت هوشمندانه و ديپلماتيک انجام شود.
طلايي‌‏نيک با اشاره به نفوذ شبکه‌‏هاي صهيونيستي بر افکار وتصميم‌‏گيري‌‏هاي اوباما گفت: با انتخاب‌‏هاي اوليه وي براي تعيين مديران کاخ سفيد و مشاورانش مشخص شد که وي گرايش‌‏هاي زيادي به صهيونيست‌‏ها دارد و لذا نبايد در استقبال از تغييرات احتمالي در برخي از رويکردهاي آمريکا در دولت اوباما به رويکردهاي منفعلانه و هزينه‌‏زا روي آورد.
وي تصريح کرد: ماجراجويي و انفعال دو خط قرمز ‌‏سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران است که مغاير با سه اصل عزت، حکمت و مصلحت مي‌‏باشد لذا بدون تغييرات عملي در رويکرد‌‏هاي دولت اوباما و پيش‌‏درآمدهاي منطقي در سطوح ديپلماتيک، ورود مستقيم به مذاکرات و رابطه با رئيس‌‏جمهور آمريکا بي‌‏ثمر و هزينه‌‏زاست.

عضوکميسيون امنيت‌‏ملي‌‏مجلس هفتم افزود: رويکرد‌‏هاي جمهوري‌‏خواهان و دموکرات‌‏ها به رغم تفاوت در انتخاب‌‏شيوه‌‏ها در مقابله با انقلاب‌‏اسلامي راهبرد‌‏هاي مشابهي دارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۸
با بررسي موضوعات مطرح شده در اولين مصاحبه مطبوعاتي اوباما و تاكيد وي بر برخورد با ايران داراي انرژي هسته اي و همچنين حامي تروريست خواندن ايران و....... ، ظاهرآ ديگه اميدي به اين رييس جمهور تازه وارد امريكانيست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۸
باسلام ضمن تائید نظریه آقای طلایی
نیک
از حول حلیم داخل دیگ نشویم ایشان
نکته ظریفی را اشاره فرمودن که اکثر
مشاورانشان از یهودییان هستند و
سیاست خارجی ایشان توسط لابی
صهیونیست برنامه ریزی واجرا می شود
پس زیاد دل به اوباما وامثالآ آن خوش
نکنیم وسیاست هسته ای خودمان را
به پشتبانی این ملت ادامه دهیم تابه
موفقیت برسیم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۹
باید واقع بین باشیم نه ظاهر بین و بدانیم که مومن نباید از یک سوراخ دو بار گزیده شود.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟