صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
دلخوش اباتری خبر داد :

۱۲ موسسه مالی و اعتباری آماده ادغام

کد خبر: ۲۴۵۷۸۶
| |
2901 بازدید

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از ادغام ۱۰ الی ۱۲ موسسه مالی و اعتباری دیگر در بانکها خبر داد.

سید کاظم دلخوش اباتری در گفت و گو با خبر گزاری خانه ملت، افزود: بر اساس قانون تنظیم بازار غیر متشکل پولی موسسات مالی و اعتباری تنها با مجوز بانک مرکزی مجاز به ادامه فعالیت هستند .

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس  با تاکید بر ساماندهی موسسات مالی و اعتباری که مجوز بانک مرکزی را ندارند تصریح کرد: موسسات مالی و اعتباری بدون مجوز بانک مرکزی مجبور به ادغام هستند و بانک ها پس از بررسی شرایط ادغام، موسسات مالی و اعتباری را پذیرش می کنند.

بر اساس قانون تنظیم بازار غیرمتشکل پولی،اشتغال به عملیات بانکی توسط اشخاص حقیقی و یا حقوقی تحت هر عنوان و تأسیس و ثبت هرگونه تشکل برای انجام عملیات بانکی, بدون دریافت مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ممنوع است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟