صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
محسنی بندپی:

تخصیص اعتبار برای کاهش آلودگی هوای کشور

کد خبر: ۲۴۵۷۱۹
| |
3883 بازدید
عضو فراکسیون محیط زیست مجلس،گفت:بزرگترین صدمه آلودگی زیست محیطی لطمه به نیروی انسانی است که ضرر اقتصادی را هم به دنبال دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، انوشیروان محسنی بندپی نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی،در تحلیل تخصیص اعتبارات مجلس در بودجه کل کشوربرای کاهش آلودگی هوا، گفت:دولت برای آلودگی هوا در ردیف بودجه پیشنهادی نکرد ولی مجلس و کمیسیون تلفیق در جمع‌آوری برای اعتبارات سازمان حفاظت محیط زیست هزینه‌ای را در نظر گرفتند.

عضو فراکسیون محیط زیست مجلس،ادامه داد: این اعتبارات در جهت مسایل کلان محیط زیست از جمله ریزگردها، احیای تالاب‌ها، رفع آلودگی هوا که در چند سال مشکل اصلی مردم و به خصوص سالخورده‌ گان و بیماران قلبی است قرار می‌گیرد.

نماینده مردم چالوس و نوشهر دولت را به عزم و اراده جدی در جهت رفع آلودگی فراخواند و اظهار داشت: دولت بایدر قالب لایحه، برنامه و اعتبارات باید ارزش بیشتری به محیط زیست داده و عزم و اراده جدی‌ترین در جهت رفع آلودگی هوا داشته باشد.

محسنی بندپی خاطرنشان کرد:بیشترین صدمه آلودگی زیست محیطی به آحاد مردم و نیروی انسانی جامعه است که تبعات اقتصادی و اجتماعی بر جای خواهد گذاشت و دولت برای تامین سلامتی مردم چاره اندیشی کند
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟