در خصوص مربیان منشوری
جلسه ویژه ستاد منشور اخلاقی
حجت الاسلام علیپور طی گفتوگو یی احتمال منشوری شدن برخی مربیان لیگ برتری را رد نکرد و گفت: ما در ستاد منشوری اخلاقی سازمان لیگ به زودی جلسهای برگزار و در خصوص این افراد تصمیم گیری خواهیم کرد.
مربیان منشوری در لیگ دوازدهم برتر فوتبال هم اجازه حضور در این رقابتها را نخواهند داشت.
در شرایطی که در چند سال اخیر و بعد از تشکیل ستاد منشور اخلاقی در فدراسیون فوتبال هرساله چند مربی لیگ برتری مجوز حضور در این رقابتها را اخذ نکردند به نظر میرسد که در لیگ دوازدهم هم علیرغم رفتن سردار عزیزمحمدی از این کمیته بازهم شاهاد غیبت برخی مربیان منشوری در لیگ برتر خواهیم بود.
حجت الاسلام علیپور در گفتوگو با ایلنا احتمال منشوری شدن برخی مربیان لیگ برتری را رد نکرد و گفت: ما در ستاد منشوری اخلاقی سازمان لیگ به زودی جلسهای برگزار و در خصوص این افراد تصمیم گیری خواهیم کرد.
وی در باره احتمال اعلام نام آنها هم گفت: بعید میدانم اسمی از کسی برده شود اما در جلسهای که برگزار میکنیم ممکن است تعداد مربیان منشوری را به رسانهها اعلام کنیم.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
الف.س!
ق.ک!
اینهم لیست اسامی!!
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



