صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مسعود بارزانی، مالکی را تهدید کرد

کد خبر: ۲۴۵۲۶۳
| |
13187 بازدید

رئیس منطقه کردستان عراق تهدید کرد که به‌ زودی اسناد محرمانه‌ای را در خصوص اوضاع کشور منتشر خواهد کرد که کارشکنی‌های نخست وزیر این کشور را فاش خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه الجزیره، مسعود بارزانی، رئیس منطقه کردستان عراق با صدور بیانیه‌ای که بر روی سایت رسمی دولت این منطقه منتشر شد، تهدید کرد که به‌ زودی و برای آگاهی افکار عمومی عراق اسنادی را منتشر خواهد کرد که عملکرد نادرست و سیاست‌های نابجای نوری المالکی، نخست وزیر عراق را فاش خواهد کرد.

وی در این بیانیه آورده است، اسنادی که منتشر خواهد شد مربوط به توافقات میان المالکی و حزب او با منطقه کردستان عراق است و نیز اسناد محرمانه‌ای که وضعیت سیاسی کلی عراق را مشخص می‌کند.

بارزانی در بیانیه خود آورده است: المالکی همچنان به متهم کردن منطقه کردستان ادامه می‌دهد و کینه درونی خود را آشکار می‌کند که این نشان‌دهنده این است که وی نمی‌تواند با دیگران همزیستی مسالمت‌آمیز داشته باشد.

این اظهارات در حالی از سوی مسعود بارزانی بیان می‌شود که دادگاه جنایی عراق به طور غیابی محاکمه طارق الهاشمی،‌ معاون رئیس جمهوری این کشور را آغاز کرد که این امر باعث اوج‌گیری بحث‌ و جدل‌های سیاسی میان رهبران عراق شد.

چهارشنبه 27 ارديبهشت 1391  11:11

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟