صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کوه دنا ثبت ملی می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد از تلاش برای ثبت مواریث فرهنگی طبیعی این استان خبر داد و گفت: کوه دنا مهم‌ترین اثر طبیعی این استان ثبت ملی می‌شود.
کد خبر: ۲۴۴۸۴۳
| |
2748 بازدید
 مدیرکل میراث فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد از تلاش برای ثبت مواریث فرهنگی طبیعی این استان خبر داد و گفت: کوه دنا مهم‌ترین اثر طبیعی این استان ثبت ملی می‌شود.

علیرضا ایزدی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج به منظور تشریح برنامه‌های هفته میراث فرهنگی اظهار داشت: در سال گذشته تعداد 13 اثر کشف شده و دو اثر طبیعی و 16 اثر معنوی کهگیلویه و بویراحمد به ثبت رسید.

وی در این زمینه تصریح کرد: از بین دو اثر طبیعی به ثبت رسیده یکی سرو لار باشت با قدمت یک هزار و 400 سال و دیگری آبشار کمر دوغ کهگیلویه را با زیبایی خاص خود به ثبت رساندیم.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد افزود: تاکنون تعداد 700 اثر از مواریث استان به ثبت رسیده و یک هزار و 600 اثر نیز شناسایی شده است.

این مسئول در خصوص برنامه‌های حوزه میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری عنوان کرد: در سال 91 علاوه بر میراث فرهنگی نگاهی به میراث طبیعی استان نیز خواهیم داشت.

ایزدی گفت: آثار مهمی را برای کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری به ثبت خواهیم رساند که عبارتند از ثبت کوه دنا، ثبت رودخانه بشار، درخت سرنخل باشت و گیاهان دارویی موجود در دامنه جنوبی کوه دنا که در نوع خود منحصر به فرد هستند.

وی در خصوص کوه دنا عنوان کرد: برخی از مردم در اقصی نقاط کشوربه دلیل اطلاع‌رسانی ناکافی ما کوه دنا را متعلق به استان‌های همجوار کهگیلویه و بویراحمد می‌دانند که به زودی آن را در فهرست آثار این استان ثبت می‌کنیم و به همه خواهیم گفت که کوه دنا متعلق به کهگیلویه و بویراحمد است.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص از اصحاب رسانه خواست که برای اطلاع‌رسانی تعلق کوه دنا به این استان همه تلاش خود را انجام دهند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟