صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ادامه شب‌نشینی‌های تعیین رئیس یا رسیدگی به مشکلات کشور

شما ۱۵۳ نفر هستید و مردم ۷۰ میلیون نفر!

۱۵۳، ۱۰۰ یا ۸۰ نفر! یارگیری‌ها از مجلس اولی‌ها در «شب نشین‌های تعیین رئیس» به شدت و قوت ادامه دارد و نکته مهم این شب‌نشینی‌ها، عدد شرکت‌کنندگان است. اما چرا خانه پر، این ۱۵۳نفر، در حال حاضر دغدغه‌شان با دغدغه هفتاد میلیون ایرانی تفاوت دارد؟
کد خبر: ۲۴۴۷۱۷
| |
17192 بازدید
|
انگار نه انگار مجلس در حال تصویب بودجه کشور است. شب‌نشینی‌های تعیین رئیس همچنان ادامه دارد و آخر سر با این شب‌نشینی‌ها هم بودجه‌ای تصویب می‌شود که ده‌ها اصلاحیه می‌خورد.

به گزارش «تابناک»، هر روز از گوشه‌ای خبر می‌رسد که گروهی، نمایندگان مجلس را به مهمانی یا‌‌ همان هم‌اندیشی دعوت کرده است و پس از برگزاری مهمانی تازه جنگ اعداد آغاز می‌شود. اینکه در فلان مهمانی هم‌اندیشی شمار بیشتری از نمایندگان بوده و در مهمان دیگری عدد کمتری حضور داشته‌اند.

یارگیری‌ها از مجلس اولی‌ها در «شب نشین‌های تعیین رئیس» به شدت و قوت ادامه دارد و نکته مهم این شب نشینی‌ها عدد شرکت کنندگان است. گویا هر گروهی تعداد مهمانان شب نشینی‌هایش را بیشتر کند، احتمال رئیس شدنش هم بیشتر است.

اما پرسش این روزهای مردم ایران این است که این ۱۵۳ نفر و ۸۰ نفر و ۱۰۰ نفر، سرجمع که ۲۹۰ نفر بیشتر نمی‌شود؛ این‌ها به چه فکری هستند، مردم چه فکری دارند؟

اینان در اوج تصویب بودجه کشور که بند بند آن با توجه به احتمال آغاز مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها بر تار و بود زندگی مردم تأثیری مستقیم خواهد داشت، اکنون هم و غمشان شرکت در شب‌نشینی‌های تعیین رئیس است، به گونه‌ای که در رسانه‌های این گروه‌ها به جای بودجه و کم و کیف آن، این شب‌نشینی‌هاست که اولویت یافته؛ البته بر همه چیز.

شب نشینی‌های تفرقه افکنی که به جای صدای وحدت، ندای الرحمن وحدت را می‌سراید. راستی، چرا دغدغه‌های این ۱۵۳ نفر با دغدغه‌های هفتاد میلیون نفر ملت، تفاوت دارد؟ چرا اینان این گونه القا می‌کنند که مسأله تعیین رئیس از بودجه و رسیدگی به سایر مسائل کشور مهمتر است؟ راستی مگر این از بطن همین مردم گزینش نشده‌اند؟

امروز این افراد که به شب‌نشینی‌های اینچنینی بگذرد، باید منتظر فردا ماند تا بودجه ای را تصویب کنند که هزار و یک اما و اگر از آن درآید و رئیس جمهور که به خوبی می‌داند، یکی از نقطه ضعف‌های مجلس اتقاقا ضعف در قانونگذاری و تشخیص بودجه است، در آینده‌ای نزدیک، خاطره این شب‌نشینی‌ها را با نشان دادن این نقاط ضعف برایشان تلخ خواهد کرد؛ اما به هر حال در صورت رخ دادن چنین اتفاقی، می‌شود دعوای مجلس و دولت، پس مردم چه گناهی دارند؟

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱۱۲
انتشار یافته: ۴۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
اینجا ایران است ما ملت از صدای تابناک می شنویم اتحاد عملکرد توسعه زا کشور
پاسخ ها
رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
چند نكته :
اولآ : مجلس چه گناهي كرده كسي ديگه اي مقصر اصلي دبرارايه كردن بودجه است .
ثانيآ : چرا داريد از مسير انصاف خارج مي شويد چه منافاتي دارد تا نمايندگان فعلي مجلس به بودجه بپردازند و نمايندگان منتخب نيز به برنامه هاي آتي خودشون
ثالثآ : تعداد نمايندگان منتخب جديد حدود دو سوم نمايندگان فعلي هستند و معمولآ هم يك سوم نمايندگان در جلسات مجلس حضور ندارند
رابعآ : گيريم كه موضوع انتخاب رييس آينده به دليل تصويب بودجه فراموش شود و نيز صددرصد نمايندگان نيز درجلسات بررسي بودجه حاضر بشوند و تمام انرژي خودشون رو معطوف به بودجه كنند مگه تغييري هم در بودجه و برنامه كشور و يا اثري هم در رفاه و بهبود وضع اقتصاد خواهد داشت لطفا خودتون را خسته نكنيد بگذاريد كارخودشان را بكنند
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
چی گفتی؟!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
اگر شما بدانید چه برکاتی در این شب نشینی ها عاید نمایندگان و وکلای ملت خواهد شد چنین بر نمی آشفتید .

بودجه مربوط به یکسال کشور است که دو ماه آن گذشته و تا تصویب شود و ابلاغ شود هم یکی ماه دیگه میگذره . ولی ریاست مجلس و جهت گیری های سیاسی و نتایج و برکات آن تا یک عمر و چند نسل آینده برای نمایندگان اهمیت خواهد داشت .
روح اله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
بدلیل سیر بودن شکم های وکلای ملت در مجلس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
چرا موقع انتخابات همه حضرات محترم فتوای واجب بودن شرکت در انتخابات را می دهند ولی بعد از آن مردم فراموش می شوند؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
برای تقسيم غنائم عجله نکنيد اين مملکت به اندازه کافی ثروت داره که شکم همه شماها را سير کنه ولی چه میشود کرد متاسفم که چشمتان سيرايی ندارد !!!.
ahmad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
بله در این شرایط گل و بلبل که نمایندگان ملت برای ملت ساخته اند واقعا جای این شب نشینی ها و میتینگ های مزخرف خالیه، تولید رونق دارد، جوانان همه سرکارند، آمار ازدواج بالا، آمار طلاق به شدت پایین، علم رونق دارد! مردم هیچ مشکای ندارند. این کشور واقعا الگوست، کشورهای دیگه همه مشکل دارند الا ایران.
seyedhosein
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
آقایان باید از کارهای خود خجالت بکشند که فقط به فکر منافع خودشان هستند، هر روز کارمندان زیادی در حال از دست دادن شغل خود هستند آن وقت برخی ها همانند شروع یک دعوا دنبال یارکشی هستند.
خجالت و حیا در قدیم وجود داشت.
حسين
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
واقعا حرف دل مردم را زدي ، اي كاش مثلا براي تصويب بودجه ، وضعيت يارانه ها ،بيكاري و از اين دست مسائل هم جلسه مي گذاشتند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
بله اما این آقایان برای مردم حاضر نشدند حتی از تعطیلات نوروزشون بگذرن!
گنزق
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
گناه مردم اینست که باید دقت بیشتری در انتخاب نماینده ی خویش مینمودند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
ای درختان عقیم ریشه تان درخاکهای هرزگی مستور یک جوانه ارجمند ازهیچ جاتان رست نتواند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟