صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد اعلمي: آمريكايي و اسرائيلي نيستم

وي افزود: انتقاد من از دولت خاتمي را صدا و سيماي لاريجاني چند بار پخش كرد، ولي بارها درباره دولت نهم انتقاد كرده‌ام، اما صداوسيماي ضرغامي آن را پخش نكرد.
کد خبر: ۲۴۴۶
| |
7638 بازدید

اكبر اعلمي گفت: از دولت امام حسين هم با معيارهاي خودم انتقاد مي‌كنم و مقلدوار عمل نكرده و كابينه‌اش را به مجلس مي‌كشم.

به گزارش فارس، عضو فراكسيون اقليت مجلس هفتم، ديشب در جمع اصلاح‌طلبان استان زنجان به انتقادهاي تند و شديد از احمدي‌نژاد پرداخت و گفت: زمان خاتمي هم انتقاد مي‌كرديم.

وي افزود: امروز هم انتقاد مي‌كنم. من يك معيار دارم آقاي خاتمي كه ببخشيد، امام حسين (ع) هم فردا بيايد اينجا كابينه تشكيل بدهد، بنا بر معيارهايي كه خودم دارم و به تشخيص خودم، چون قسم خورده‌ام كه از حقوق ملت و از منابع ملي دفاع كنم، مقلدوار عمل نمي‌كنم.

وي يادآور شد: اگر به اين نتيجه رسيدم كه كادر كابينه امام حسين (ع) تشكيل شود و از آن معيارهايي كه من در نظر دارم و در قانون اساسي آمده عدول كرده، كابينه‌ امام حسين (ع) را مي‌كشم مي‌آورم مجلس.

نماينده مردم تبريز در مجلس شوراي اسلامي، گفت: امروز اگر بخواهيم واقع‌بينانه به وضعيت كشور نگاه كنيم، ايران اسلامي اصلا در اوضاع خوبي نيست.
اكبر اعلمي مشكل ايران و آمريكا را مشكل انرژي هسته‌اي ندانست و گفت: آمريكا با نظام ما مخالف است و تلاش دارد كه ما را در جهان منزوي كند.

اعلمي با اشاره به اين‌كه فعاليت هسته‌اي ما خط قرمز امنيت آمريكاست گفت: عقب‌نشيني و تعطيلي اين برنامه نيز در ايران خط قرمز كشور ماست.
وي افزود: سياست‌هاي احمدي‌نژاد، باعث منزوي شدن ايران و اجماع جهاني عليه كشور شده است.

اين نماينده مجلس هفتم، با اشاره به اين‌كه من به هيچ وجه آمريكايي يا اسرائيلي نيستم و اين سخنانم حمايت از آنها نيست، گفت: متأسفانه، در كشور ما به راحتي به افراد برچسب‌‌هاي گوناگون زده مي‌شود.
وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري، گفت: ايشان فرمودند كه اگر ما در مسئله‌اي كوتاه بياييم، آنها هرگز دست از سر ما نمي‌كشند و نبايد هيچ امتيازي به آنها بدهيم.

عضو فراكسيون اقليت مجلس با اشاره به مؤلفه‌هاي گوناگون آمريكا در ابعاد نظامي و اقتصادي گفت: تنها موئلفه‌اي كه ما را نسبت به آمريكا در موضع قوي‌تري قرار داده، حمايت و اقتدار مردمي است.
وي در مورد دولت نيز افزود: وزراي احمدي‌نژاد به هيچ وجه به تنهايي تصميم‌گير نيستند و دولت احمدي‌نژاد؛ يعني احمدي‌نژاد.

اعلمي، تورم و گراني را باعث فشار هر چه بيشتر به مردم اعلام كرد و گفت: مسكن يكي از مواردي است كه امروز به مردم فشار مي‌آورد.
وي با اشاره به اين‌كه قواي سه‌گانه مانند يك پايه هستند كه نيروي محركه آنها مردم است، گفت: اين سه پايه بايد هماهنگ و مقتدر باشد و ضعف يكي باعث ضعف همه آنها خواهد شد.

نماينده مردم تبريز در مجلس شوراي اسلامي، با ناموفق اعلام كردن مجلس گفت: امروز مجلس در حاشيه قرار گرفته است و اگر قدرتمند بود، رأي به عدم كفايت رئيس‌جمهور را صادر مي‌كرد.
نماينده مجلس هفتم گفت: امروز ما به عنوان نمايندگان مردم نمي‌دانيم كه ده‌ها ميليارد تومان از صندوق خيره ارزي به كجا رفته است.

وي با اشاره به اين‌كه من از دولت خاتمي نيز انتقادهاي شديد كردم، گفت: من به دنبال منافع مردم هستم.
اعلمي با بيان اين‌كه بايد افراد شايسته بتوانند وارد مجلس شود كه برنامه‌ريزي مناسب داشته باشند، گفت: بايد شاخص‌ترين افراد به مجلس بروند و مهم نيست كه اصولگرا يا اصلاح‌طلب باشد.
وي افزود: انتقاد من از دولت خاتمي را صداوسيماي لاريجاني چند بار پخش كرد، ولي بارها درباره دولت نهم انتقاد كرده‌ام، اما صداوسيماي ضرغامي آن را پخش نكرد.

وي افزود: صداوسيما از دولت مدح‌گويي مي‌كند و هر كانالي را كه مي‌زنيم مي‌گويد: دولت اين كار را كرد و احمدنژاد اين را گفت، بدون اين‌كه حتي به نمايندگان مردم زمان لازم را براي بيان نظراتشان را بدهند؛ بايد صداوسيما به عملكرد خود پاسخگو باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۸۶/۰۹/۱۰
امام حسین (علیه السلام) را درست نیست که با امثال خودمان و مسؤولینمان مقایسه کنیم.
سطح فهم ، دلسوزی، دانش، مصون از هر اشتباه و گناه بودن ، کاردانی ، خبر از عاقبت امور و غیره را که خداوند دانا و حکیم در معصومی مانند امام حسین (علیه السلام) قرار داده و موقعیتی که ما نسبت به ایشان داریم بسیار متفاوت است از موقعیتی که به دیگر افراد بشر جائز الخطا داریم (هر چقدر هم که سطحشان بالا باشد). اگر چه از طرفی دیگر فکر نکنم کسی ادعا دارد که از ائمه علیهم السلام سؤال هم نباید کرد، چرا که سؤال کردن از معصوم (ع) و جواب ایشان باعث زیاد شدن فهم و معرفت ما می شود.

در پایان من گمان بد به جناب آقای اعلمی نمی برم ولی احتمال قوی می دهم که منظور ایشان درست نقل نشده است.

و بیاییم همه به یکدیگر حسن ظن ببریم و اگر مطلبی نقل شد در جا باور نکنیم و اگر دو احتمال داشت احتمال بد را نگیریم و اگر واقعا اشتباه بود پیامبر وار و امام وار واکنش نشان دهیم.

التماس دعا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار