صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
محمدتقی رهبر:مسئولان نظام هنوز به پایه رشد ملت نرسیده‌اند

مسئولان، همدلی را از مردم درس بگیرند

کد خبر: ۲۴۴۳۴۸
| |
1735 بازدید
عضو فراکسیون روحانیون مجلس با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام بین مسئولان نظام، گفت: مسئولان همدلی، هماهنگی و رفتارهای دشمن‌شکن را از مردم یاد بگیرند.

محمدتقی رهبر در گفت وگو با خانه ملت، با بیان اینکه مسئولان هنوز به پایه رشد ملت نرسیده‌اند، تاکید کرد: ملت ایران در شرایط گوناگون و با وجود مشکلات متعدد اقتصادی با حضور گسترده در صحنه موجبات سربلندی نظام و ناامیدی دشمن را فراهم کرده‌اند، اما رفتارهای تخریب گرایانه مسئولان به گونه‌ای است که در نهایت دود آن به چشم ملت خواهد رفت.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی،‌ ادامه داد: در جامعه اسلامی برای حل اختلافات ترازویی به نام قانون در نظر گرفته شده که متاسفانه بی‌توجهی به این موضوع باعث شده شاهد تنش‌ها و برخوردهای لفظی بین مسئولان نظام باشیم.

 

تخطی از قانون، عامل اصلی ایجاد تنش بین مسئولان نظام

وی تخطی از قانون را عامل اصلی ایجاد تنش بین مسئولان نظام توصیف کرد و افزود: وقتی فرد یا مجموعه‌ای قصد تخطی از قانون را دارد با طرح موضوعاتی همچون قبول نداشتن قانون و یا زیر سوال بردن مصوبات مجلس درصدد است تا به نوعی قانون‌گریزی خود را پنهان کند که البته ثمری جز افزایش اختلافات بین مسئولان نظام و در نهایت ناامید و دلسرد کردن مردم نخواهد داشت.

عضو کمیسیون قضایی در مجلس هشتم، با تاکید بر تصویب طرح نظارت بر عملکرد نمایندگان، یادآور شد: بعد از تصویب این طرح و تایید آن از سوی شورای نگهبان شاهد بودیم که رئیس‌جمهور در نامه‌ای به آیت‌الله شاهرودی این قانون را مغایر اصول قانون اساسی معرفی کرده بود.

این نماینده مردم در مجلس هشتم، ادامه داد: این درحالی است که اگر معیار قانون باشد نباید نسبت به آن اعتراضی وجود داشته باشد زیرا این قانون را مجلس تصویب و به تایید شورای نگهبان نیز رسیده است بنابراین جای هیچ‌گونه بحثی باقی نمی‌ماند.

رهبر با بیان اینکه تخلف از قانون منشا رفتارها و اظهارات تنش‌زا بین مسئولان نظام است، تاکید کرد: البته به این موضوع باید یکسری تسویه حساب‌های شخصی را نیز اضافه کرد که باعث می‌شود شاهد رفتارهای خارج از چارچوب قانون از سوی مسئولان و در نهایت ایجاد چالش بین آنها باشیم.

 

دین‌مداری، ولایت‌محوری و قانون‌مداری ۳ اصل مهم در کاهش حجم اختلافات بین مسئولان

عضو فراکسیون اصولگرایان در مجلس هشتم، دین‌مداری، ولایت‌محوری و قانون‌مداری را ۳ اصل مهم در کاهش بروز اختلافات بین مسئولان خواند و گفت: رسانه‌ای شدن اختلافات بین مسئولان نظام نه تنها موجب تلف شدن وقت ملت و مسئولان شده بلکه باعث عقده‌آفرینی و تشدید اختلافات خواهد شد.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر ضرورت تشکیل کمیته‌ای متشکل از اعضای دولت و مجلس برای حل اختلافات فی‌مابین، گفت: اگرچه این موضوع در گذشته مطرح شد اما هیچ‌گاه شکل عملی به خود نگرفت، به طور قطع تشکیل چنین کمیته‌ای موجب خواهد شد اختلافات بدون جنجال رسانه‌ای رفع و رجوع شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟