صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

"شیمون پرز" زیر تیغ جراحی رفت

عمل جراحی پرز پس از بازگشت وی از سفر به کانادا صورت گرفته است و بنا به گفته پزشکان عمل وی موفقیت‌آمیز بوده است.
کد خبر: ۲۴۴۱۱۱
| |
5610 بازدید

رئیس ۸۸ ساله رژیم صهیونیستی برای انجام یک عمل جراحی زیر تیغ جراحی رفت و در بیمارستان بستری شد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری سما نوشت: دفتر "شیمون پرز" در بیانیه‌ای اعلام کرد که پرز دیروز در تل‌آویو تحت عمل جراحی فتق قرار گرفت.

عمل جراحی پرز پس از بازگشت وی از سفر به کانادا صورت گرفته است و بنا به گفته پزشکان عمل وی موفقیت‌آمیز بوده است.

در بیانیه رسمی دفتر پرز آمده است که وی پس از انجام عمل جراحی به هوش آمده و احساس بهبودی می‌کند و تا روز یکشنبه در بیمارستان بستری خواهد بود.

پرز که در گذشته نیز نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بوده است به دلیل تلاش برای دستیابی به توافقنامه صلح موقت با فلسطینیان در سال ۱۹۹۳ صاحب جایزه نوبل صلح شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟