صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بائوج لاهوتی:

کرمهای ابریشم در حسرت ایرلاین های خارجی

کد خبر: ۲۴۳۹۴۸
| |
1857 بازدید
نماینده مردم لنگرود با بیان اینکه عدم حمایت از تولید داخلی توسعه محصول ابریشم این حوزه انتخابیه را با هاله ای از ابهام روبرو کرده است، گفت: در چندسال اخیر میزان تولید پیله ابریشم در شهر لنگرود به شدت کاهش یافته است واین در حالی که این حوزه انتخابیه می‌توانست صادرکننده ابریشم باشد و برای بسیاری از جوانان این مرز و بوم اشتغال ایجاد کند.

مهرداد بائج لاهوتی در گفت وگو با خانه ملت،افزود : در کشورعلاوه بر سرمایه‌گذاری، به ظرفیت سازی و ایجاد مزیت های نسبی جدید فکر کنیم، چرا که این موضوع علاوه بر ایجاد ارزش افزوده به اشتغالزایی و رسیدن به توسعه پایدار کشور کمک خواهد کرد.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی , تصریح کرد : امروز خواهان آن هستیم که تمام تلاش خود را در دستیابی به حمایت همه جانبه از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی معطوف کنیم، باید زنجیره ای از تولیدات را مد نظر قرار داده تا بتوانیم یک زنجیره تامین را در داخل کشور فراهم کنیم.

لاهوتی تصریح کرد: در این راه فقط با تکیه بر علم و دانش، عقلانیت، تدبیر و هوشمندی و تجربه می توان زمینه تعالی و ارتقاء بخش تولید در اقتصاد کشور را فراهم کرد.

نماینده لنگرود افزود :صنایع تبدیلی نیازمند تسهیلات ویژه و حمایت کارشناسی هستند تا با بازاریابی مناسب و تولید محصولات کیفیت بازار داخلی مواد غذایی را از حضور محصولات غذایی کشورهای دیگر بی‌نیاز کنند.

وی ادامه داد : برای نیل به اهداف اقتصادی کشور ،باید مزیت ها و پتانسیل های بومی را فعال کرد و به همین دلیل نیز ایجاد صنایع تبدیلی از مناسب‌ترین مزیت ها به شمار می‌آید.

عضو کمیسیون عمران مجلس یادآورشد: دولت باید با یک برنامه ریزی راهبردی از تولید داخلی حمایت کند این امر موجب می شود برای افراد بسیاری در جامعه اشتغال ایجاد شود.

پایان پیام

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟