حمایت قاطع کریمی از دنیزلی و رویانیان
کد خبر: ۲۴۳۷۰۱
| | 8776 بازدید
هیچ وقت نبوده که مدیری مثل رویانیان در پرسپولیس باشد و همه مشکلات را این قدر خوب حل کند. امیدوارم سال بعد پرسپولیس بتواند این زحمات او را جبران کند.
به گزارش خبرآنلاین: علی کریمی در پایان تمرین امروز پرسپولیس از دنیزلی و رویانیان حمایت کرد.
در پایان تمرین عصر چهارشنبه پرسپولیس در غیاب دنیزلی و رویانیان که ایران نیستند ، علی کریمی لب به ستایش از این دو گشود و ابتدا درباره دنیزلی گفت:« دنیزلی از اواسط فصل به تیم ما اضافه شد و نمی توان گناه اتفاقات کابوس وار این فصل را متوجه او دانست. ایشان باید برای سال بعد بمانند و تیم خوبی را ببندند که بتواند یک پرسپولیس قوی داشته باشد. او در این زمان کوتاه نمی توانست کار بزرگی انجام بدهد. »
کریمی درباره رویانیان هم گفت:« هیچ وقت نبوده که مدیری مثل رویانیان در پرسپولیس باشد و همه مشکلات را این قدر خوب حل کند. امیدوارم سال بعد پرسپولیس بتواند این زحمات او را جبران کند.»
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


