صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صالحی وارد شرم‌الشيخ شد

صالجی با بیان اینکه جنبش عدم تعهد قریب به 120 عضو دائم و 16 عضو ناظر دارد، گفت: نشست تهران که قرار است هفته اول شهریور ماه برگزار شود پس از انقلاب بزرگترین نشست بین المللی در تهران است.
کد خبر: ۲۴۳۴۵۳
| |
4940 بازدید

صالحی گفت: دعوت‌نامه‌های سران جنبش غيرمتعهدها برای شرکت در نشست تهران در حال ارسال است.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به شرم الشیخ، وزیر امور خارجه کشورمان که به منظور شرکت در نشست وزيران خارجه کشورهای عضو عدم تعهد به مصر سفر کرده است در بدو ورود به شرم‌الشیخ در جمع خبرنگران گفت: نشست شرم‌الشیخ برای آماده‌سازی برگزاری اجلاس سران در تهران است. پیش‌نویس سند نشست تهران آماده شده است که قریب به 700 بند دارد. قرار است وزیران خارجه با مرور بندهای آن موارد مورد نظر خود را در این پیش نویس لحاظ کنند.

وی افزود: مواردی که کارشناسان در مورد آن به اجماع نرسیده‌اند در نشست وزیران خارجه بحث خواهد شد و این پیش‌نویس قرار است در تهران به تصویب اجلاس سران برسد.

صالجی با بیان اینکه جنبش عدم تعهد قریب به 120 عضو دائم و 16 عضو ناظر دارد، گفت: نشست تهران که قرار است هفته اول شهریور ماه برگزار شود پس از انقلاب بزرگترین نشست بین المللی در تهران است.

وزیر خارجه ادامه داد: برگزاری اجلاسی که بیش از 120 کشور جهان در آن شرکت کنند از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است . این که سند نهایی باید با اجماع تصویب شود بر اهمیت آن می افراید. این نشست در بر گيرنده سند بسیار مهم 700 بندی است که ابعاد مختلفی در مورد موضوعات بین‌المللي در بردارد و وقتی بیش از 120 کشور در ایران در مورد موضوعات مختلف اجماع کنند جایگاه ایران را در عرصه بین المللی قطعا ارتقا می‌دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟