صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تغییر محتوای کتاب‌های درسی

کد خبر: ۲۴۳۰۹۹
| |
3652 بازدید
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تغییر در محتوای کتاب‌های درسی طی ۶ سال آینده را از اهداف اصلی آموزش وپرورش در اجرای سند تحول بنیادین دانست.

سعدالله نصیری قیداری در گفت‌وگو با خانه ملت با اشاره به تغییر کتاب‌های درسی، تصریح کرد: تغییر در شیوه تالیف کتاب‌های درسی به خصوص در علوم جدید از جمله برنامه‌های مهم وزارت آموزش و پرورش است.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اهداف آموزش و پرورش باید مرور شود و تالیف صحیح کتاب‌های درسی به عنوان یکی از برنامه‌هایی است که ما را به این اهداف نزدیک می‌کند.

وی درباره حجم و محتوای کتاب‌های درسی افزود: از طریق نظرسنجی‌های دقیق از معلمان و والدین و حتی خود دانش‌آموزان می‌توانیم تناسب حجم و محتوا را برای رسیدن به اهداف آموزش در تالیف کتاب‌های درسی ارزیابی کنیم.

این نماینده مجلس هشتم در مورد مقایسه وضع موجود با وضع مطلوب، بیان کرد: کتاب‌های درسی به تنهایی نمی‌توانند آرمان‌های ما را محقق کنند؛ مطالب کتاب‌های درسی‌، تغییرات انجام شده در آنها، دانش‌آموزان و معلمان برای رسیدن به درجه والایی در تالیف کتاب‌های درسی موثر هستند.

عضو هیأت رئیسه فراکسیون دانشگاهیان در مجلس با اشاره به موقعیت بین‌المللی کشورمان، یادآور شد: مولفان کتاب‌های درسی در کشور باید با آگاهی کامل از نیازهای آموزشی در مسئله کتاب‌های درسی و شناسایی اهدافی که متناسب با فرهنگ اسلامی باشد، محتوای کتاب‌های درسی را بررسی کنند.

نصیری قیداری طراحی و تدوین برنامه درسی ملی را گام نخست و اساسی برای تحقق تحول در آموزش و پرورش دانست و گفت: هرچند مولفه‌های مختلفی در نظام تعلیم و تربیت مورد توجه مسئولان است اما عنصر برنامه آموزشی و درسی، نظام معلمی و تربیت نیروی انسانی، مهم‌ترین مؤلفه‌هایی است که در برنامه درسی ملی به طور جدی به آن توجه شده است.

وی تاکید کرد: کتاب‌های درسی و رسانه‌های آموزشی و کمک ‌آموزشی، منظومه‌ای هستند که بر مدار دستیابی به عناصر تحول بنیادین شکل می‌گیرند و بیشترین سعی این سازمان در تحول بنیادین صورت گرفته است.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس با اشاره به اینکه در تحول بنیادین آموزش و پرورش، کل کتب درسی در یک پروسه ۴-۵ ساله از نظر حجم، محتوا و ویژگی‌های دیگر تغییر می‌کند، تصریح کرد:این موضوع جدیدی نیست ومصوب شده تا تمام کتب درسی مورد بازبینی قرار گیرد و با توجه به شاخص‌های مشخص در تحول بنیادین تغییر یابد.

حمیدرضا حاجی بابایی وزیرآموزش وپرورش به مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر تحول بنیادین و بنیادی در آموزش و پرورش اشاره کرد وگفته بود: تحول بنیادین در تمام قسمت‌های آموزش و پرورش از جمله تحول در کتاب‌های درسی، نوع نگاه به مدرسه، نوع نگاه به کلاس، روش‌های تدریس وتوجه به رابطه مدرسه با خانواده و خانواده با مدرسه صورت گرفته است.

وی افزود: در طول ۶ سال، تمام کتاب‌های درسی تغییر می‌کند همانطور که امسال کتاب اول دبستان تغییر کرد کتاب دوم و ششم ابتدای جدید نیز با نگاه به سند ملی آموزش و پرورش و با توجه به آمیزه‌های دینی بیشتر و تفکر و اندیشه محوری در آموزش و پرورش در اختیار دانش آموزان قرار خواهد گرفت
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟