صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جدایی احتمالی بنگر، سیدجلال و احمدی

در حالی که لیگ برتر هنوز به پایان نرسیده است، رحمان احمدی و سید جلال حسینی ساز جدایی از سپاهان را سر داده‌اند.
کد خبر: ۲۴۲۸۹۵
| |
6791 بازدید
 آنها در مصاحبه‌های خود اشاره‌ای به دلایل جدایی‌شان از سپاهان نکرده‌اند و قرار است در پایان فصل حرف‌هایشان را بزنند.
 
به گزارش گل، اصرار خبرنگاران رسانه‌های مختلف برای اینکه حسینی و احمدی از حالا دلایل جدایی‌شان را بگویند نتیجه نداده است ولی اخبار پشت پرده حاکی از آن است که این دو بازیکن از جو موجود در اصفهان در مورد بازیکنان غیربومی ناراحت هستند و به همین دلیل دیگر دوست ندارند در اصفهان بمانند. یکی از بازیکنان سپاهان که اتفاقا رابطه نسبتا خوبی با سیدجلال و رحمان احمدی دارد در مورد تصمیمی که این دو بازیکن گرفته‌اند می‌گوید: «من هنوز به طور مفصل با رحمان و جلال در مورد رفتن از سپاهان صحبت نکرده‌ام ولی می‌دانم آنها دل خوشی از برخی هواداران سپاهان ندارند و می‌خواهند از این تیم جدا شوند.»

بد نیست بدانید که فقط احمدی و سیدجلال نیستند که قصد جدایی از سپاهان را دارند و برخی دیگر از بازیکنان این تیم هم تصمیم نهایی خود را برای جدایی از جمع زردپوشان اصفهانی گرفته‌اند. یکی از آن ها محسن بنگر مدافع بلندقامت سپاهان است که از مدت‌ها پیش گفته که سال آینده دیگر در سپاهان بازی نخواهد کرد. حسن اشجاری هم جزو بازیکنانی است که احتمال دارد از سپاهان جدا شود. یکی از بازیکنان غیربومی سپاهان می‌گوید: «‌اینجا دیدگاه خوبی در مورد غیراصفهانی وجود ندارد و هواداران سپاهان دوست دارند که 90درصد بازیکنان این تیم اصفهانی باشند. آن ها سال گذشته با اینکه قلعه‌نویی سپاهان را قهرمان کرد همیشه به این مربی اعتراض می‌کردند که چرا به بازیکنان اصفهانی میدان نمی‌دهد. بازیکنان غیربومی وقتی در شهر قدم می‌زنند گاهی اوقات با برخورد نامناسب فوتبال دوستان اصفهانی مواجه می‌شوند. آن ها خیال می‌کنند که ما فقط برای پول سپاهان به اصفهان آمده‌ایم و انگار با یک غریبه برخورد می‌کنند. آنها خیال می‌کنند ما میلیاردهای بیگانه هستیم که باید هر چه زودتر کاسه کوزه را جمع کرده و از اصفهان برویم.» این بازیکن سپاهان تأکید می‌ کند: «‌چند بازیکن غیراصفهانی تصمیم نهایی خود را برای جدایی از سپاهان گرفته‌اند و من فکر می‌کنم اکثر بازیکنان غیربومی این تیم سال آینده دیگر در اصفهان نمانند.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟