فكري:در قراردادم دست بردهاند!
مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: شرايط بازي با ملوان متفاوت از ديدارهاي گذشته است.
محمود فكري در گفتوگو با ايسنا اظهار كرد: بازي با ملوان بسيار دشوار است و شرايط اين بازي نيز متفاوت از ساير بازيهاست. چرا كه انزلي وضعيت جوي مخصوص به خود را دارد و بازي در زمين اين تيم كاملا فيزيكي خواهد بود.
وي افزود: با اين حال معتقدم با تلاش بيشتر و همت بازيكنان ميتوانيم اين بازي را نيز با پيروزي پشت سر بگذاريم و چهارمين برد متوالي را نيز كسب كنيم.
فكري خاطرنشان كرد: شرايط تيم استقلال بسيار خوب است و اگر مشكل خاصي روي ندهد، روند رو به رشد تيم را در انزلي نيز ادامه ميدهيم.
محمود فكري درباره شكايت باشگاه شيرين فراز از او به دليل عدم پايبندي به قرارداد دو سالهاش با اين باشگاه نيز گفت: آنها حقيقت را نميگويند و در قرارداد من دست بردهاند. من نيز به اين دليل از باشگاه شيرين فراز شكايت كردهام. اما مدتي به دليل شركت در كلاسهاي مربيگري نتوانستم اين شكايت را پيگيري كنم اما اكنون اين كلاسها پايان يافته و با خيال راحت به دنبال نتيجه شكايت خود خواهم بود و اين شكايت را به رييس جديد كميته انضباطي ارائه ميكنم تا در نهايت مشخص شود چه كسي راست و چه كسي دروغ ميگويد.


