صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شانس یکسان والیبالیست‌های ایران و ژاپن

کد خبر: ۲۴۲۷۲۶
| |
3259 بازدید
پاسور تیم ملی والیبال گفت: مسابقات خوبی در اردوی اروپا انجام دادیم و معتقدم در مجموع سفر پرباری برایمان بود.
 
سعید معروف پس از بازگشت از اردوی تدارکاتی اروپایی تیم ملی در گفت‌وگو با فارس ، در خصوص شرایط تیم ملی اظهار داشت: مسابقات خوبی را پشت‌سر گذاشتیم. نسبت به سال‌های گذشته بازی‌های بهتری انجام دادیم و مقابل حریفان قدرتمندی محک خوردیم.

وی ادامه داد: با استرالیا که در رقابت‌های انتخابی المپیک حریف‌مان خواهد بود بازی کردیم و توانستیم حریف را شکست دهیم. در مجموع سفر پرباری را سپری کردیم.

پاسور تیم ملی والیبال خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم اردویی که پشت‌سر گذاشتیم از نظر فنی بسیار به ما کمک کرد و کادر فنی نتایج خوبی را از شرایط بازیکنان به‌دست آورد.

معروف درخصوص احتمال حضور ایران در رقابت‌های المپیک عنوان کرد: همه چیز آماده است، اما معتقدم شانس ایران و ژاپن در رقابت‌های انتخابی المپیک مساوی است. البته باید به شرایط میزبانی ژاپن هم توجه خاصی داشته باشیم. حالا باید منتظر ماند و دید که در مسابقات چه اتفاقی رخ می‌دهد.

وی با بیان اینکه تمام بازیکنان انگیزه بالایی دارند، افزود: بازیکنان جوانی به ترکیب تیم ملی اضافه شدند که بسیار پرتوان بازی می‌کنند. هر فردی در حد توانش بازی کرد و فکر می‌کنم جوانانی که تازه به تیم ملی آمدند توانستند خیلی زود با هم هماهنگ شوند.

معروف ادامه داد: مشخص نیست که این جوانان در رقابت‌های انتخابی چه عملکردی داشته باشند، اما حالا که همه با هم تمرین می‌کنیم هماهنگی بسیار خوبی داریم.

پاسور تیم ملی والیبال درخصوص رویارویی با استرالیا عنوان کرد: معمولا تیم‌های ایرانی در چند سال اخیر برابر استرالیا عملکرد خوبی داشته‌اند. این تیم یکی از تیم‌هایی است که شانس زیادی برای حضورش در المپیک قائل نیستم و بیشتر به ژاپن فکر می‌کنم.

وی درخصوص بازی تدارکاتی با تیم ملی کوبا گفت: اگر کوبا با تیم اصلی خود به ایران بیاید بسیار خوب و بهتر از هلند است. این اتفاق را باید به فال نیک گرفت که تیمی مانند کوبا برای بازی با ایران درخواست می‌دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟