صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هلال احمر ایران رتبه پنجم جهان

خاتمي، دبيرکل جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران هم در اين مراسم گفت: امروز و از اين مراسم چهارده هزار جوان عضو فعال هلال احمر ايران به نمايندگي از دو ميليون امدادگر داوطلب عضو اين جمعيت، پيام صلح و دوستي را براي جوانان سراسر جهان فرستادند.
کد خبر: ۲۴۱۶۵
| |
4068 بازدید

در آستانه شصت و يکمين سالروز تأسيس جمعيت هلال احمر در ايران، روز سه‌شنبه مراسم گشايش جبهه همبستگي جهاني براي صلح با حضور پرويز داودي، معاون اول رئيس‌جمهور در سالن دوازده هزار نفري مجموعه ورزشي آزادي تهران برگزار شد.

تشکيل جبهه همبستگي جهاني براي صلح، يکي از پيشنهادهاي رئيس‌جمهور کشورمان در اجلاس مجمع عمومي سازمان ملل متحد بود.

به گزارش واحد مرکزي خبر، معاون اول رئيس‌جمهور در اجتماع هزاران جوان و نوجوان مددکار عضو افتخاري جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران گفت: ايران در ميان صد و هشتاد و شش کشور عضو فدراسيون هلال احمر جهاني، رتبه پنجم برتر را در امدادرساني از آن خود كرده است.

به گفته داودي، 9500 روستاي داراي بالاي صد خانوار در کشور زير پوشش فعاليت‌هاي اين جمعيت هستند و چهارصد و پنجاه هزار نفر روستايي در کشور آموزه‌هاي امدادي را فراگرفته‌اند.

معاون اول رئيس‌جمهور، پيشنهاد آقاي احمدي‌نژاد را به مجمع عمومي سازمان ملل متحد مبني بر تشکيل جبهه همبستگي براي صلح، برآمده از فرهنگ و اصول بشردوستانه اسلام دانست و گفت: جمهوري اسلامي ايران، همواره در پي صلح و حمايت از سياست‌هاي دوري از جنگ و ستيز بوده و هست.

داودي، حضور و ايفاي نقش جوانان ايراني را در همه عرصه‌هاي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس ارج نهاد و افزود: خدمت‌رساني به بندگان خدا، به ويژه آسيب ديدگان، پسنديده و از ويژ‌گي‌‌هاي اهل ايمان است و امروز حضور دو ميليون جوان امدادگر در جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران، بارقه اميدي در دل مردم ايجاد کرده است.

وي اضافه کرد: در دنيايي که برخي قدرت‌ها به بهانه ايجاد دمکراسي کودکان و زنان را به خاک و خون مي‌کشند، ملت ايران به ويژه جوانان اين کشور، پيام صلح و دوستي را شعار خود قرار داده‌اند.

خاتمي، دبيرکل جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران هم در اين مراسم گفت: امروز و از اين مراسم چهارده هزار جوان عضو فعال هلال احمر ايران به نمايندگي از دو ميليون امدادگر داوطلب عضو اين جمعيت، پيام صلح و دوستي را براي جوانان سراسر جهان فرستادند.

در اين مراسم همچنين محمد صادق خواجه‌اي به عنوان نماينده جوانان هلال احمر ايران، پيام همسنگران خود را خواند و اعلام کرد: جوانان جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران، با تشکيل گروه‌هاي کارشناسي تصميم گرفته‌اند در کنار رئيس‌جمهور، وظيفه ذاتي خود را به بشر انجام دهند و براي كمك‌رساني آماده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟