صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تولید پراید و پژو کاهش یافت

کد خبر: ۲۴۱۱۴۳
| |
3562 بازدید

در حالی که تولید انواع خودروهای سواری در ایران در سال گذشته معادل 3.9 درصد افزایش یافت اما نکته جالب اینجاست که تولید پرتیراژ‌ترین خودروهای سواری کشور در سال قبل با کاهش مواجه بوده است.

ایسنا نوشت: براین اساس در سال گذشته تعداد انواع پراید تولیدی در دو شرکت سایپا و پارس خودرو در مجموع با کاهش 0.7 درصدی بالغ بر 611 هزار و 458 دستگاه شد.

همچنین تولید انواع پژو در شرکت ایران خودرو با کاهش 7.9 درصدی به رقم 441 هزار و 981 دستگاه رسید.

البته تولید سومین خودرو پرتیراژ‌ کشور یعنی سمند در شرکت ایران خودرو سال قبل با افزایش 6.1 درصدی به 141 هزار و 220 دستگاه رسید.

سال گذشته مجموع تولید سه خودرو پرتیراژ کشور به یک میلیون و 194 هزار و 659 دستگاه رسید که این رقم 84.5 درصد از کل تولید خودروهای سواری کشور را شامل شد.

مجموع تولید سه خودرو پرتیراژ کشور در سال گذشته نسبت به سال 1389 معادل 2.8 درصد کاهش یافت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟