صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

غیبت مشکوک کریمی و فریادهای دنیزلی

کد خبر: ۲۴۰۵۲۴
| |
9521 بازدید
آخرین تمرین پرسپولیس قبل از دیدار مقابل تراکتورسازی تبریز با غیبت مشکوک علی کریمی برگزار شد.
به گزارش فارس، تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب هفته سی و دوم لیگ برتر فردا در تبریز میهمان تراکتورسازی است. این تیم از ساعت 14 الی 15 امروز آخرین تمرین خود قبل از این دیدار را در ورزشگاه درفشی فر برگزار کرد.

در این تمرین بازیکنان به آقاوسط، حفظ توپ و پرسینگ و فوتبال دست‌گرمی پرداختند.

 * با نظر دنیزلی ابتدا تمرین پشت در‌های بسته بود اما خبرنگاران 30دقیقه اجازه پیدا کردند تا تمرین را پوشش خبری بدهند.

 * در تمرین امروز محمد نوری غایب بود. او در دیدار برابر تراکتور 3 کارته است.

 * شیث رضایی به دلیل مصدومیت اختصاصی تمرین کرد. گفته می‌شود او بازی مقابل الهلال را نیز از دست می‌دهد.

 * فریادهای دنیزلی برای بازیکنانی که در هنگام فوتبال کمی احتیاط می‌کردند و پاس‌های اشتباه می‌دادند در نوع خود جالب بود.

 * علی کریمی نیز در تمرینات امروز حضور نداشت. غیبت او باتوجه به اینکه خاطره خوشی از رویارویی با تراکتورسازی در تبریز ندارد کمی مشکوک بود. گفته شد کریمی قبل از تمرین زودتر آمده و پس از تمرین اختصاصی ورزشگاه را ترک کرده است. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟