انتشار دوباره کتاب هیتلر در آلمان

کد خبر: ۲۴۰۵۱۲
| |
7716 بازدید

برای نخستین بار پس از جنگ جهانی دوم کتاب نبرد من نوشته ادولف هیتلر در آلمان تجدید چاپ می شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی یورونیوز، بر اساس تصمیم مقامات ایالت باواریا آلمان چاپ جدید این کتاب قرار است در سال دو هزار و پانزده در بازارعرضه شود.

در نسخه نهایی توضیحاتی در سراسر این کتاب افزوده خواهد شد تا از این کتاب جنبه های اسطوره ای اش سلب شود.

کتاب نبرد من در فاصله سالهای 1924 تا 1925 به دست هیتلر در زمانی که وی به علت تلاش برای کودتا در زندان به سر می برد به رشته تحریر در آمده است.

این کتاب حاوی خاطرات نویسنده و همچنین اندیشه های سیاسی وعقاید او درباره نازیسم است.

تا به امروز باواریا مانع انتشار دوباره این کتاب می شد تا از بهره برداری سیاسی از آن از جانب گروههای نئونازی اجتناب کرده باشد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت