صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احداث خط اتوبوس های تندرو دردشت تا میدان آرژانتین

کد خبر: ۲۴۰۰۰۹
| |
3615 بازدید
مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: عملیات اجرایی زیر ساخت‌های فاز نخست خط 5 اتوبوس‌های BRT از پایانه دردشت تا میدان آرژانتین آغاز شده است.

به گزارش ايسنا، حسن آقایی با بیان این مطلب اظهار کرد: فاز نخست خط 5 اتوبوس‌های تندرو از پایانه دردشت تا میدان آرژانتین در نیمه اول سال تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی ادامه داد: در این بخش از خط 5 اتوبوس‌های BRT با احتساب ایستگاه مبدا و مقصد، مجموعا 10 ایستگاه احداث خواهد شد که تمامی ایستگاه‌ها در وسط معبر و برای مسیر رفت و برگشت ایجاد می‌شوند.

آقایی تصریح کرد: عملیات اجرایی زیر ساخت‌های فاز نسخت خط 5 اتوبوس های تندرو در مناطق 3 و 4 آغاز شده و همچنین در منطقه 6 نیز تعریض ورودی به میدان آرژانتین در دست اجرا است.

مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک معاونت حمل و نفل و ترافیک شهرداری تهران ادامه داد: پس از اجرا فاز نخست این طرح و بهره برداری از مسیر، فازهای بعدی اجرایی خواهند شد تا با تکمیل خط 5 سامانه اتوبوس های تندرو گامی دیگر به سوی تکمیل شبکه خطوط BRT برداشته شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟