بارش برف شديد در استان اردبيل
سرپرست پليس راه استان نيز تأكيد كرد: استفاده از زنجير چرخ براي رفتوآمد در همه محورهاي مواصلاتي استان الزامي بوده و اكيپهاي پليس راه از رفتوآمد همه خودروهاي بدون زنجير چرخ جلوگيري خواهند كرد.
کد خبر: ۲۴۰۰
| | 3540 بازدید
سرپرست راههاي استان اردبيل گفت: بارش برف همراه با باد شديد در استان اردبيل، از صبح امروز نقاط گوناگون استان را فرا گرفت.
سرپرست راههاي استان اردبيل در گفتوگو با فارس در اردبيل اظهار داشت: بارش برف همراه با كولاك شديد كه در چند روز گذشته در نقاطي از استان، از جمله شهرستان بيله سوار، گرمي، مشكين شهر، نمين و نير آغاز شده است، هم اكنون نيز به شدت ادامه دارد.
بهزاد مرادي به علت ريزش برف شديد در بيشتر نقاط استان از رانندگان خواست تا جايي كه ميتوانند از سفرهاي غيرضروري خودداري كنند.
وي خاطرنشان كرد: به علت لغزنده بودن جادهها، لازم است رانندگان همه وسايل نقليه كه قصد رفتوآمد در مناطق كوهستاني و گردنهها را دارند، از زنجير چرخ استفاده كنند و لوازم گرم زمستاني به همراه داشته باشند.
وي در ادامه افزود: هم اكنون همه راههاي اصلي و فرعي استان باز بوده و رفتوآمد وسايل نقليه در آن جريان دارد.
سرپرست پليس راه استان نيز تأكيد كرد: استفاده از زنجير چرخ براي رفتوآمد در همه محورهاي مواصلاتي استان الزامي بوده و اكيپهاي پليس راه از رفتوآمد همه خودروهاي بدون زنجير چرخ جلوگيري خواهند كرد.
سهراب حيدريان گفت: همراه داشتن لوازم گرم زمستاني، رعايت فاصله طولي حين حركت، اطمينان از صحت و سلامت تجهيزات ايمني و فني خودرو و حركت با سرعت مطمئنه از ضرورياتي است كه رانندگان بايد براي جلوگيري از رخ دادن تصادفات و داشتن سفري آرام و راحت در محورهاي مواصلاتي استان رعايت كنند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


