صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
به دلیل ارائه پیشنهاد‌های چند باشگاه

مدیر برنامه فونیکه‌سی از سلطانیان شکایت کرد

کد خبر: ۲۳۹۷۱۴
| |
2502 بازدید
مدیر برنامه‌های مهاجم تیم فوتبال نفت آبادان از یک کارگزار رسمی فیفا شکایت کرد.
 
آزاده احمد‌ی‌نژاد مدیر برنامه‌های فونیکه سی در گفت و گو با فارس، اظهار داشت: به دلیل مذاکره غیر قانونی آرام سلطانیان با فونیکه سی و پیشنهاد باشگاه‌های آرسنال، گالاتاسرای و پرسپولیس به این بازیکن از او شکایت کرده‌ام. سلطانیان حق نداشته با بازیکنی که با باشگاه نفت آبادان قرارداد داشته مذاکره کند. کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال 19 اردیبهشت ساعت 15:30 قرار است به شکایتم از سلطانیان رسیدگی کند.

مدیر برنامه‌ فونیکه سی درباره غیبت این بازیکن را در دیدار با شهرداری تبریز به علت مسایل منشوری گفت: فونیکه گوش درد داشت و نتوانست در دیدار با شهرداری به تبریز برود. البته علیپور هم در این زمینه با من تماس گرفت.

وی در مورد اینکه سلطانیان می‌گوید او مدیربرنامه‌های فونیکه است گفت: من قرارداد دوساله‌ام را با فونیکه به تازگی تمدید کرده‌ام و این قرارداد تا سال 93 اعتبار دارد. یکی از دلایل شکایتم از سلطانیان همین موضوع بوده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...