صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رهبر: لباس فرم دانشجویی فقط پیشنهاد بود

وي با بيان اين‌که منتظر پاسخ و واكنش دانشجويان نسبت به اين پيشنهاد هستيم تا در سيستم دانشگاه بر روي آن برنامه‌‏ريزي شود، افزود: در حال حاضر طرح لباس متحدالشکل در حد يک ايده است و زمان زيادي تا اجرا شدن آن داريم.
کد خبر: ۲۳۹۶۰
| |
8862 بازدید
رئيس دانشگاه تهران اعلام کرد: ايده طراحي لباسي متحدالشکل که تعريف کننده ضوابط خاص پوشش است، در شأن‌‏ دانشجويان اين دانشگاه‌‏ پيشنهاد شده است.

فرهاد رهبر به ايلنا گفت: هفته گذشته يکي از دانشجويان دانشگاه تهران نسبت به اين‌که چرا در خصوص وضع ظاهري دانشجويان اقدامي نمي‌‏شود، انتقاد کرد و پيشنهاد طراحي لباسي با ضوابط خاص را ارايه کرد.

وي ادامه داد:‌ براي اجراي چنين طرحي، به کار فرهنگي نياز است چرا که بخش قابل توجهي از رعايت پوشش مناسب، متوجه خود دانشجويان است که مي‌‏توانند با تذکر دادن به يکديگر شأن خود را حفظ کنند.

رئيس دانشگاه تهران افزود:‌ اين لباس متحدالشکل همانند لباس دانش‌‏آموزان داراي رنگ و طراحي يکساني براي همه دانشجويان نيست بلکه مثلاً براي دانشجويان‌ ‏خانم، مقنعه و پوشش مناسب در حد مانتو با رنگ و شکلي که خود آنها انتخاب مي‌‏کنند اما بايد ضوابطي رعايت شود که ميان دانشجويان در پوشش اتحاد ايجاد شود.

رهبر ادامه افزود:‌ در همه دانشگاه‌‏هاي جهان، مقرراتي براي رعايت حداقل ظاهر و پوشش مناسب براي ورود دانشجويان به دانشگاه وضع مي‌‏شود.

وي با بيان اين‌که منتظر پاسخ و واكنش دانشجويان نسبت به اين پيشنهاد هستيم تا در سيستم دانشگاه بر روي آن برنامه‌‏ريزي شود، افزود: در حال حاضر طرح لباس متحدالشکل در حد يک ايده است و زمان زيادي تا اجرا شدن آن داريم.

رهبر درباره نظر شخصي خود نسبت به اين طرح گفت: نظر من بستگي به نظر دانشجويان دارد چنانچه موافق اين طرح باشند من نيز قبول مي‌‏کنم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Canada
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۳
جناب آقای رهبر!
اگر تمایل دارید پوشش دانشجویان را هم مورد تعیین تکلیف قرار دهید حرفی نیست. به فرض موفقیت در چنین اقدامی, در آتیه منتظر ظهور آثار سوء روانی و اجتماعی آن در جامعه باشید کما اینکه تجربیات ناصواب زیادی از این دست را جامعه ایران تا کنون متحمل شده است. ضمناً ادعای اینکه "همه دانشگاههای جهان" مقرراتی برای حداقل پوشش مناسب به تعبیر شما تعیین می کنند مطلقاً بی پایه و نادرست است. از شما با کمال احترام دعوت می کنم به دانشگاههای دنیا از جمله دانشگاه بریتیش کلمبیا تشریف بیاورید تا بجای تشبث به اینگونه طرحهای کهنه, با شیوه های موثر سالم سازی محیط دانشگاه بدون ورود به حریم خصوصی دانشجویان آشنا شوید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۳
با سلام.
لطفا با دانشجویان مانند دانش اموزان برخورد ننمایید.
ناشناس
|
Australia
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۳
آقای رهبر گفت:"در همه دانشگاه‌‏هاي جهان مقرراتي براي رعايت حداقل ظاهر و پوشش مناسب براي ورود دانشجويان به دانشگاه وضع مي‌‏شود". منظورشان کدام دانشگاه است؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار