صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كشف جسد حلق‌آويز شده متهم به قتل فراري

کد خبر: ۲۳۹۴۰۸
| |
2544 بازدید
فرمانده انتظامی شهرستان سبزوار از به قتل رسيدن مردی 54 ساله درپي درگیری با جواني 22 ساله در يكي از روستاهاي اين شهر خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ قنبرعلی آزادواری دراين‌باره گفت: متهم به هویت معلوم و 22 ساله پس از مشاجره لفظی با مقتول به هویت معلوم و 54 ساله و با استفاده از چاقو، وی را مورد ضرب و جرح شدید قرار داده که منجر به قتل وی در صحنه درگیری شده است.

وی علت این قتل را مزاحمت های خانوادگی عنوان کرد و افزود:متهم به قتل پس از ارتکاب جرم در ساعت 22:30 روز 29 فروردین ماه با استفاده از خودرو مقتول از محل متواری شده بود.

وی با بيان اينكه ماموران پليس با فعال کردن اکیپ‌های گشت انتظامی براي دستگیری متهم به قتل، کلیه نقاط و محل‌های احتمالی مخفی شدن وي را بازرسی کردند، گفت: پس از چند ساعت تلاش و جستجو، خودرو سواری مقتول در کانالی در یکی از جاده‌های فرعی در حالی که کاملا سوخته بود، کشف شد.

فرمانده انتظامي سبزوار تصریح کرد: ماموران با تحقیقات و بررسی‌های گسترده میدانی، جسد متهم به قتل را در حالی که با یک رشته طناب خود را حلق آویز کرده بود در چندکیلومتری از محل وقوع جرم کشف كردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟