ادامه تظاهرات مخالفان در بحرين
همزمان با فراهم سازي مقدمات براي برگزاري مسابقات اتومبيلراني فرمول 1 در بحرين مردم در سراسر اين كشور با برگزاري تظاهرات خواهان براندازي نظام حاكم شدند و دبيركل سازمان ملل نيز از مسئولان بحريني خواست به حقوق ملتشان احترام بگذارند.
به گزارش ايسنا، به نقل از سايت اينترنتي شبكه المنار، صدها تن از مخالفان شيعي بحرين در روستاي الدير واقع در نزديكي فرودگاه بحرين همزمان با رسيدن شركت كنندگان در مسابقات اتومبيل راني فرمول 1 تظاهرات كردند.
اين تظاهرات بنا به درخواست گروههاي مخالف بحريني "در هفته پايداري و مبارزه" برگزار شد تا مردم كشور بتوانند همزمان با برگزاري اين مسابقات صداي خود را به ديگر كشورها برسانند.
در اين تظاهرات شعارهايي مانند شيعيان و سنيهاي بحرين در كنار يكديگر باقي ميمانند سردادند. آنها همچنين خواهان براندازي نظام حاكم بحرين و خاندان حكومتي اين كشور شدند.
نيروهاي امنيتي بحرين نيز با استقرار در اطراف فرودگاه اين كشور تدابير امنيتي شديدي اتخاذ كردند.
همزمان با اين تظاهرات درخواستها براي آزادسازي عبدالهادي الخواجة فعال بحريني محكوم به حبس ابد افزايش يافته است.
همچنين در بسياري از مناطق بحرين تظاهرات مردمي با هدف براندازي نظام حاكم و آزادسازي فعالان سياسي و محاكمه قاتلان مردم اين كشور برگزار شد.
در جزيره ستره نيز تظاهراتي به همين منظور در اعتراض به سياستهاي سركوبگرايانه نظام حاكم برگزار شد. نيروهاي امنيتي به سمت معترضان حمله كرده و از گازهاي اشكآور استفاده كردند.
علي السلمان، دبيركل جمعيت الوفاق بحرين نيز از مواضع كشورهاي بينالمللي و آمريكا در خصوص اعتراضات در بحرين انتقاد كرد.
وي در ادامه از جامعه بينالملل خواست تا سياستهاي دوگانه خود را در قبال انقلابهاي منطقه كنار بگذارند.
السلمان همچنين تاكيد كرد: ما برنامههاي اعتراض آميز خود را همزمان با مسابقات اتومبيلراني فرمول 1 در بحرين با هدف براندازي نظام حاكم در اين كشور ادامه ميدهيم.
بان كي مون، دبيركل سازمان ملل نيز بر حق مردم بحرين براي برگزاري تظاهرات به صورت آزادانه تاكيد كرد.
وي در ادامه افزود: مسئولان بحريني بايد به حق ملت خود در اين زمينه احترام بگذارند.
بان كي مون همچنين از نظام حاكم در بحرين خواست تا عبدالهادي الخواجة را كه بيش از دو ماه در اعتصاب غذا به سر ميبرد به دانمارك منتقل كند.


