صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تريلي هوو شماره گذاري نمي شود

کد خبر: ۲۳۸۷۲
| |
9517 بازدید

رئيس راهنمايي و رانندگي کشور گفت: تريلي هوو به علت نقص فني ترمز، از امروز شماره گذاري نمي شود.

سردار سرتيپ محمد رويانيان امروز در مصاحبه با واحد مرکزي خبر با بيان اينکه تريلي هوو از چين وارده شده است افزود: در پي تصادفات مکرر اين تريلي، کارشناسان به اين نتيجه رسيده اند که وزن اين تريلي با ترمزش تناسب ندارد و حرکت آن در جاده هاي کوهستاني ايمن نيست.
وي گفت: متاسفانه در چند ماه گذشته، بر اثر تصادف تريلي هوو در محورهاي جاجرود و تبريز با دهها خودروي سواري، چند تن از هموطنان مجروح و کشته شدند.

سرتيپ رويانيان افزود: در جلسه اي با مديرعامل شرکت ايران خودرو و ايران ديزل به اين نتيجه رسيديم که ورود اين خودروها از چين، منوط به اصلاح ترمزي آن ها باشد.

رئيس راهنمايي و رانندگي کشور با اشاره به اين که در حال حاضر 12 هزار تريلي هوو در کشور وجود دارد گفت: قرار است اين هفته در جلسه اي، راهکارهاي کارشناسي براي اصلاح ترمز و نحوه فراخوان مالکان اين خودروها اعلام شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۵ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۳
چرا همیشه باید ما بعد از وقوع حادثه به فکر اصلاح بیفتیم. چرا باید بازار کشور جهت ورود بدترین و بی کیفیت ترین محصولات کشور های دیگر باز باشد و هیچ نظارتی هم در بین نباشد. من فکر می کنم این کامیون ها حتی در خود چین هم به فروش نمی رند چینی ها این خودرو ها را برای کشور ما می سازند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟