صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کانون یک صدساله‌های ایران راه اندازی می‌شود

کد خبر: ۲۳۷۷۳۷
| |
1935 بازدید
رئیس اداره سالمندان وزارت بهداشت با اشاره به وجود یک هزار سالمند یک صد ساله در کشور از راه‌اندازی کانون سالمندان یکصد ساله خبر داد.

پریسا طاهری در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به آمار یک هزار سالمند بالای 100 سال در کشور اظهار داشت:‌ ما در تلاشیم با راه‌اندازی کانون سالمندان 100 ساله به بالا  و گردهم آوردن این سالمندان از تجربیات آنان بهره‌مند شویم.

وی افزود: در این زمینه یک گروه تحقیقاتی نیز برای به دست آوردن راز طول عمر این افراد فعالیت خواهد کرد.

طاهری در پاسخ به این پرسش که به طور دقیق این کانون در چه زمانی راه‌اندازی می‌شود، تصریح کرد: تأسیس این کانون جزو برنامه‌ها است  اما تاریخ دقیقی برای آن مشخص نشده است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش‌های گذشته سازمان جهانی بهداشت هر 7 ثانیه یک نفر مبتلا به بیماری آلزایمر می‌شود در صورتی که طبق آخرین گزارشهای این سازمان هر ۴ ثانیه یک نفر مبتلا به بیماری آلزایمر می‌شود و پیش‌بینی می‌کنیم که تقریبأً در حال حاضر چیزی در حدود 350 تا 360 میلیون نفر فرد مبتلا به آلزایمر در دنیا وجود دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟