صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سر نساجی را بریدند!

تیم‌های صعود کرده در ابتدای فصل مشخص می‌شوند!

کد خبر: ۲۳۷۴۲۰
| |
2042 بازدید
مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران گفت: کمیته انضباطی با صدور رای خود در خصوص دیدار برابر استقلال صنعتی سر نساجی را برید.
 
مهدی پرهام در گفت‌وگو با فارس ، در خصوص اعلام رای کمیته انضباطی و بازنده شدن 3 بر صفر نساجی برابر استقلال صنعتی اظهار داشت: مستندات خود را ارائه کردیم، اما متاسفانه طبق این مستندات رای ندادند و سر نساجی را بریدند. 3، 4 تیم مدعی بودند بازی ما برگزار نشود و در پایان کمیته انضباطی نیز نتیجه را 3 بر صفر اعلام کرد.

وی ادامه داد: حضور ما در اهواز دست خودمان نبود. پرواز ما لغو شد و شنیده‌ام مسئولان استقلال صنعتی نیز در استعلامی که از فرودگاه گرفته‌اند چنی موضوعی را متوجه شده‌اند. 

مدیرعامل باشگاه نساجی با اشاره به اینکه سایر تیم‌ها درباره این رای بیانه صادر کردند، گفت: تیم‌های دیگر در حدی نیستند که بخواهند برای کمیته انضباطی نظر بدهند! چرا فدراسیون چنین اجازه‌ای به آنها می‌دهد؟ این نکته که تیم‌ها درباره این رای نظر می‌دهند نشان از ضعف و ترس آنها دارد. باید با چنین رفتارهایی برخورد شود.

پرهام درباره شانس صعود نساجی به لیگ برتر خاطرنشان کرد: دست‌هایی در کار است. تیم‌های در ابتدای فصل برای صعود به لیگ برتر مشخص می‌شوند. خبر دارم که پاس لابی قوی کرده تا به لیگ برتر بیاید. مدارک کافی دارم و اگر لازم باشد اسم افرادی که پشت این موضوع هستند را می‌گویم. این موضوع حق‌کشی است. به همین دلیل است که می‌گویند فوتبال کثیف است. به هر حال ما تلاش خود را انجام می‌دهیم.

وی درباره مشکلات مالی نساجی تصریح کرد: همه تیم‌ها در این برهه از مالی دارند. تا حدودی مشکلات را برطرف کرده‌ایم و با تامل بیشتر می‌توانیم تمام آن را از بین ببریم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟