صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نيکزاد:

امسال 1.2 ميليون مسکن واگذار مي‌شود

نیکزاد با اشاره به اینکه از سال 84 تاکنون ساخت دو و نیم میلیون واحد مسکونی شهری آغاز شده است ، افزود: 400 هزار واحد آن واگذار شده و امسال تا پایان سال نیز یک میلیون و 200 واحد آن واگذار خواهد شد.
کد خبر: ۲۳۷۰۹۷
| |
2084 بازدید
|
۳
وعده‌ها: وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان امسال یک میلیون و 500 هزار واحد مسکونی تحویل مردم خواهد شد که 300 هزار واحد آن روستایی است.

به گزارش ایرنا، علی نیکزاد در همایش بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه یک میلیون و 610 هزار واحد روستایی از سال 84 تاکنون نوسازی شده است، افزود: از این میزان یک میلیون و 130 هزار واحد تحویل شده است و 300 هزار واحد آن نیز امسال واگذار خواهد شد.

وی گفت: این میزان ساخت و ساز در بخش مسکن روستایی معادل 37 درصد آنچه قبل و بعد از انقلاب ساخته شده ؛ است.

نیکزاد با اشاره به اینکه از سال 84 تاکنون ساخت دو و نیم میلیون واحد مسکونی شهری آغاز شده است ، افزود: 400 هزار واحد آن واگذار شده و امسال تا پایان سال نیز یک میلیون و 200 واحد آن واگذار خواهد شد.

وی ادامه داد: اگر کسی بگوید در روستا می خواهد مسکن بسازد اما دولت کمک نمی کند ، حرف درستی نیست.

نیکزاد گفت : نرخ سود تسهیلات بخش مسکن روستایی 4 درصد است و تحرکی که در بخش مسکن به وجود آمده ، بی نظیر است.

وی افزود: دولت برای خانه دارشدن مردم در بخش مسکن مهر 50 میلیارد دلار هزینه می کند تا مسکن را از سبد هزینه خانوار خارج کند.

نیکزاد همچنین گفت: عده ای هستند که دوست ندارند مردم صاحب خانه شوند و ثبات در بازار مسکن بوجود بیاید ، اما دولت برای مسکن برنامه دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۲
مثله اون 2.5 میلیون شغله پارسال دیگه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۲
این شوخی هم مثل اون شوخی دو و نیم میلیون شغل تو سال نود هست.
متقاضی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
آقای وزیر لطف کنید وعده به مردم ندهید ما متقاضیان طرح مسکن مهر شهرستان چابهار (شهرک بهار)دیگه خسته شدیم بعداز گذشت 2سال ازتحویل زمین وساخت خانه ها درخصوص جدول گذاری وشن ریزی وآسفالت خیابانهاوتیرکوبی تیرهای برق وخط تلفن وآب شهری هیچگونه اقدامی صورت نگرفته و قبلآدرموقع ثبت نام پول آماده سازی زمین وخیابانها ازما اخذ گردیده لطفآ پیگیری نمائید
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟