صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمایت از دانش آموزان مشمول طرح «شهاب»

کد خبر: ۲۳۷۰۴۱
| |
7852 بازدید

وزیر آموزش و پرورش گفت: طرح شناسایی دانش آموزان برتر (شهاب) شامل دانش آموزانی است که وارد مدرسه تیزهوشان نمی شوند اما استعداد دارند و شناخته شده نیستند.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ؛ حمیدرضا حاجی بابایی در حاشیه مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیادهای علمی دانش اموزی در جمع خبرنگاران افزود: این دانش آموزان پس از شناسایی حمایت می شوند و احتمال تحصیل این دانش اموزان به طور مستقیم در مدارس استعدادهای درخشان (سمپاد) نیز وجود دارد.

وی با بیان این که با توسعه مدارس استعدادهای درخشان این گروه از دانش آموزان نیز شناخته خواهند شد؛ افزود: معاونتی با عنوان معاونت شهاب در مدارس استعدادهای درخشان (سمپاد) ایجاد خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش به برگزاری آزمون دانش آموزان برای  ورود به مدارس استعدادهای درخشان در تیر ماه اشاره و اضافه کرد: دانش آموزانی که در این آزمون نمرات برتر را کسب کنند در مدارس سمپاد و دانش آموزان با نمرات اولویت دوم در مدارس نمونه دولتی پذیرفته خواهند شد.

حاج بابائی افزود: سال 89 ده هزار دانش اموز و سال90 سی هزار دانش آموز در این مدارس جذب شدند.

وی گفت: در تهران سال گذشته6 مدرسه سمپاد،32مدرسه نمونه دولتی و100کلاس درس به مدارس شاهد افزوده شد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: در همه مدارس سمپاد، نمونه دولتی و شاهد از فناوری های پیشرفته استفاده خواهد شد.

وی گفت: امسال برای نخستین بار آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی همچون آزمون سراسری همزمان برگزار می شود.

حاج بابایی افزود: در دو سال اخیر؛ تعداد مدال های کسب شده از المپیادهای دانش آموزی جهانی55 درصد رشد داشته است .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟