صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

شایعات بسترساز طغیان قیمت مسکن

کد خبر: ۲۳۷۰۲۱
| |
4089 بازدید
سیدکاظم دلخوش اباتری با بیان اینکه بازار مسکن در سال ۹۱ تغییرات قابل توجهی خواهد داشت، گفت: افزایش قیمت مسکن در سال جاری امری محتمل است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت و گو با خانه ملت، گفت: قیمت های جهانی، تحریم ها و شرایط بازار داخلی بر قیمت مسکن تأثیرگذار است و در کنار این عوامل تسهیلات اعطا شده توسط بانک ها نیز تأثیرات خود را دارد.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نقدینگی موجود در جامعه نیز در قیمت مسکن تأثیرگذار است زیرا اگر نقدینگی موجود در جامعه به سمت بازار مسکن برود تغییرات قابل توجهی را در این بازار رقم می زند.

وی با بیان اینکه در ۲۰ سال گذشته قیمت مسکن همواره دچار تغییرات بسیاری بوده است، افزود: اگر نمودار قیمت مسکن در ۲۰ سال گذشته را بررسی کنیم متوجه می شویم که در ۳ سال متوالی قیمت مسکن سکون داشته و بعد از آن ۳ سال متوالی روند افزایشی را پیموده و این روند همین طور تکرار شده است.

دلخوش اباتری تصریح کرد: نگاهی به نمودار قیمت مسکن در ۲۰ سال گذشته نشان می دهد که قیمت زمین و مسکن افزایش ۲۰ برابری داشته است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه آمارهای اعلام شده توسط مرکز آمار ایران درباره قیمت مسکن و اجاره بها دور از واقعیت است، گفت: طبق اعلام مرکز آمار قیمت اجاره بها روند افزایشی کمتری نسبت به قیمت خرید و فروش مسکن داشته است اما در واقعیت شاهد بودیم که سال گذشته قیمت اجاره بهای مسکن از قیمت خرید و فروش آن پیشی گرفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟