صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حاشیه دیدار پرسپولیس و داماش گیلان

شعار تماشاگران پرسپولیس علیه داور و معمارزاده/ قطع بازی به خاطر فحاشی
کد خبر: ۲۳۶۸۳۹
| |
8205 بازدید
داور دیدار پرسپولیس و داماش به دلیل توهین تماشاگران تیم تهرانی پیش از پایان بازی، زمین را به نشانه اعتراض ترک کرد و بازی نیمه تمام ماند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، هواداران پرسپولیس بعد از اینکه این تیم گل دوم را دریافت کرد علیه میثاق معمارزاده شعار سردادند و خواهان جدایی او از پرسپولیس شدند.

* شمار دیگری از هواداران نیز بعد از اخراج محمد نصرتی از پرسپولیس و ۹ نفره شدن این تیم علیه محمود رفیعی داور شعارهای رکیک سردادند.

*افشین چاووشی و مازیار زارع بازیکنان داماش و پرسپولیس در زمین مدام با یکدیگر درگیری داشتند.

* محمود رفیعی داور مسابقه به دلیل الفاظ رکیکی که علیه او سر دادند در دقیقه ۹۱ بازی را متوقف کرد و از کریمی درخواست کرد که از تماشاگران پرسپولیس بخواهند که این شعارها را سرندهند. رفیعی با مسئولان داوری جلسه گذاشت و بازی را متوقف کرد.

* مسئولان مسابقه به مترجم دنیزلی تذکر دادند که نباید کنار زمین بیاید.

* رفیعی در نهایت حاضر به بازگشت نشد و بازی نیمه تمام ماند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟