صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازار بوشهر در رکود و اضطراب

هم‌اکنون و با اجرای قوانین سخت‌گیرانه، بازار استان بوشهر تحت‌تأثیر قرار گرفته و بازار بسیاری از شهرهای استان از جمله گناوه، بوشهر، دلوار و چند شهر دیگر استان دچار رکود شده است.
کد خبر: ۲۳۶۶۱۱
| |
3853 بازدید
عسگر جلالیان، عضو کمیسیون انرژی: در حال حاضر ته‌لنجی یا کالای همراه ملوان که یکی از راه‌های حمایت از اقشار کم‌درآمد جامعه یعنی ملوانان است، بسیار محدود شده و این محدودیت موجب بروز مشکلات فراوانی برای بسیاری از ملوانان و شهروندان استان بوشهر شده است.  هم‌اکنون و با اجرای قوانین سخت‌گیرانه، بازار استان بوشهر تحت‌تأثیر قرار گرفته و بازار بسیاری از شهرهای استان از جمله گناوه، بوشهر، دلوار و چند شهر دیگر استان دچار رکود شده است.

متأسفانه هیچ قانون مدون و مهمی نیز برای برون رفت از مشکلات به‌وجود آمده به اجرا درنیامده و بسیاری از لنج‌ها روی آب بلاتلکیف متوقف مانده‌اند. براساس قوانین جدید، هر ملوان می‌تواند تنها یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کالا به کشور وارد کرده و با احتساب برای هر لنج ۶ ملوان، این مبلغ به حدود نه میلیون تومان به ازاء هر لنج خواهد رسید. به بیان دیگر هر لنج اجازه دارد به ازاء ۶ ملوان، تعداد ۱۸۰ کیسه مثلاً برنج وارد کرده که درآمد حاصل از این کالا به حدود ۹ میلیون تومان خواهد رسید. نکته‌ای که اکنون وضع‌کنندگان اینگونه قوانین آن را نادیده گرفته‌اند هزینه‌های سرسام‌آور لنج‌ها بوده که خروج آنها از کشور را با مشکل مواجه کرده است. حال چگونه لنجی که تنها هزینه سوخت آن جهت خروج و ورود به کشور حدود ۴ میلیون تومان است می‌تواند براساس قوانین موجود فعالیت کند؟

هم‌اکنون بیش از ۵۰ درصد شهروندان استان را ملوانان و کسانی تشکیل می‌دهند که مستقیم و غیرمستقیم از این طریق ارتزاق کرده و شایسته بود دولت و به‌خصوص نمایندگان آنها در استان، پیش از انجام هر کاری شرایط خاص جغرافیایی و وضع معیشتی شهروندان استان بوشهر را در نظر می‌گرفتند. آیا مسوولان ارشد استان راهکار مناسبی جهت ایجاد اشتغال و ایجاد درآمد برای ملوانان و خانواده‌های آنان، بازاریان و تمامی کسانی که از این طریق ارتزاق می‌کنند، در نظر گرفتند که ناگهان منابع درآمدی آنان را محدود کردند؟ آیا رکود بازار بوشهر موجب رکود اقتصاد استان نخواهد شد؟
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار