صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گوارديولا: از مورينيو ممنونم !

سرمربی بارسلونا از ژوزه مورینیو به دلیلی اظهار نظرش درباره قطعی بودن حضور بارسا در دیدار نهایی لیگ قهرمانان تشکر کرد
کد خبر: ۲۳۶۴۲۰
| |
3939 بازدید
وی گفت که در دیدار نیمه نهایی مقابل چلسی احتمال هر اتفاقی وجود دارد.

به گزارش ایسنا، سرمربي رئال مادريد پس از راهيابي تيمش به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا اعلام كرده بود كه چلسی مقابل بارسلونا کاری از پیش نخواهد برد و باید آبی و اناری‌ها را يك پاي مسابقه فينال دانست.

با این حال پپ گواردیولا سرمربی بارسلونا گفت: تنها می‌توانم از مورینیو به دلیل نظر لطفی که نسبت به بارسا دارد تشکر کنم. از اینکه او تصور می‌کند تیم ما به دیدار نهایی می‌رسد خوشحالیم. با این حال به اعتقاد من همه چهار تیم حاضر در نیمه نهایی شانس راهیابی به دیدار فینال را دارند.
وی با اشاره به دیدار تیمش مقابل چلسی گفت: چلسی یک تیم باتجربه است و در چند سال اخیر همیشه یکی از باشگاه‌های بزرگ بوده است. چلسی بازیکنان خیلی خوبی دارد و یکی از بهترین باشگاه‌های اروپاست. در این مرحله از رقابت‌ها هیچ حریف آسانی وجود ندارد.

ديدار رفت دو تيم چلسي و بارسلونا در نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا روز چهارشنبه 18 آپريل (30 فروردين) به ميزباني چلسي برگزار مي‌شود و روز سه‌شنبه 24 آپريل (5 ارديبهشت) دو تيم در نوكمپ ديدار برگشت را برگزار خواهند كرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی