صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توليد متناسب با قانون هدفمندي يارانه‌ها نبود

بايد از سرمايه‌گذاري ملي كامل حمايت شود. يكي از مشكلاتي كه ما هميشه و از گذشته در اين باره داشته‌ايم، اين بوده كه از آغاز حمايت‌هاي خوبي صورت می‌شد، ولی در ادامه اين سرمايه‌گذاري‌ها رها مي‌شدند. اگر به شهرك‌هاي صنعتي نگاه كنيد، چنين موضوعي را مي‌بينيد؛، يعني نخست گام‌هاي خوبي برداشته شد، ولی در ادامه، تسهيلات بعدي براي راه‌اندازي به كندي تخصيص داده مي‌شد.
کد خبر: ۲۳۶۱۷۵
| |
2324 بازدید
مسأله توليد ملي و پرداختن به مسائل اقتصادي، از موضوعاتي است كه در چند سال اخير مورد تأكيد مقام معظم رهبري بوده و البته جهت‌گيري ايشان نيز در راستاي بهبود اوضاع اقتصادي است.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی با بیان مطلب فوق گفت: اگر توجه كنيد سال اصلاح الگوي مصرف، مقدمه اين امر بود. بعد هم دهه پيشرفت و عدالت مطرح شد كه در همين راستا بود. سال پیش هم كه سال جهاد اقتصادي بود و امسال نيز گامي بالاتر را شاهد هستيم؛ يعني مي‌بينيم كه به همه ملت فراخوان داده و از سوي ديگر دولت نيز موظف شده است از كار و سرمايه مردم حمايت كند. اين يك جهت‌گيري حساب شده است كه گام‌ها را به سمت جلو هدايت مي‌كند؛ بنابارین، در اين راه وظيفه همه مسئولان نظام در قواي سه‌گانه اين است كه توليد ملي را مورد توجه قرار دهند؛ يعني جامعه ما بايد به سمت و سويي حركت كند كه به توليد ملي بپردازد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خراجی در ادامه خاطر نشان کرد: بايد از سرمايه‌گذاري ملي به‌صورت كامل حمايت شود. يكي از مشكلاتي كه ما هميشه از قبل در اين باره داشته‌ايم اين بوده كه از ابتدا حمايت‌هاي خوبي صورت مي‌گرفت اما در ادامه اين سرمايه‌گذاري‌ها رها مي‌شدند. اگر به شهرك‌هاي صنعتي نگاه كنيد چنين موضوعي را مي‌بينيد. يعني ابتدا گام‌هاي خوبي برداشته شد اما در ادامه تسهيلات بعدي براي راه‌اندازي به كندي تخصيص داده مي‌شد.

نماینده مردم بیرجند در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه نتیجه این بی‌توجهی به بخش سرمایه‌گذاری اين شد كه بخشي از سرمايه‌گذاري‌هاي ملي و مردمي به نتيجه نرسيد، اظهار داشت: ثمرده نبودن بخشي از سرمايه‌گذاري‌هاي ملي و مردمي، موجب شد تا ما در توليد به نقطه‌اي كه بايد مي‌رسيديم، نرسيم. از همين روی، مقام معظم رهبري امسال همه را وارد ميدان كرده‌اند تا در اين راه تلاش كنند. خوشبختانه قواي سه‌گانه نيز حمايت خود از اين موضوع را اعلام كرده‌اند. مجلس نيز بايد خلأ‌هاي قانوني را پر كرده و قوانين مورد نياز را مصوب كند.

 ابراهیمی با اشاره به قانون هدفمندی یارانه‌ها خاطرنشان کرد: يكي از لنگي‌هايی كه در سال گذشته داشتيم، همين امر بود؛ يعني در قانون هدفمندي يارانه‌ها، این ديده شده بود تا بخشي از درآمدهاي هدفمندي يارانه‌ها به كشاورزي و صنعت اختصاص پيدا كند كه متأسفانه به درستي اجرايي نشد. ما ركود توليد را در بخش صنعت نيز داشتيم، ولی با وجود اين شايد آن گونه كه بايد، عملكرد خوبي نداشتيم. در نتيجه توليد ما متناسب با قانون هدفمندي يارانه‌ها نبود كه امسال پس از نامگذاري مقام معظم رهبري، دولت و وزراي كابينه وعده دادند تا کارهای انجام نشده را جبران كنند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار